Krwawy, bardzo gęsty śluz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Krwawy, bardzo gęsty śluz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Krwawy, bardzo gęsty śluz

Od trzech dni mam taki krwawy śluz : wygląda to tak ,że generalnie czuję dosyć krępującą dużą wilgoć w pochwie od kilku dni, a teraz od trzech mam jeszcze ten śluz krwawy czerwony lub taki śluz galaretowaty - jakby ta krew była w nim, w tym śluzie zawieszona i nie rozpuszczona. Przyznam, że mam to pierwszy raz i nie wiem zupełnie co to jest. Jestem po okresie jakieś dwa tygodnie, ciążę wykluczam. Co to może być ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krwawy, bardzo gęsty śluz

Toska28
Czy są inne objawy jak pieczenie,zapach,bóle,problemy z moczem?W różnicowaniu należy rozważyć  stan zapalny lub zmiany nadżerkowe(nie wspominasz czy po stosunku,więc nie sądzę aby to był stan z tym związany)Tak czy tak objawy wskazują na konieczność udania się do gina.

3

Takie objawy mogą sugerować także owulację,która pojawia się właśnie w środku cyklu
miesiączkowego i charakteryzuje się właśnie objawami śluzu z niewielką domieszką krwi lub
niewielkim plamieniem co jest całkiem normalne u zdrowej kobiety chociaż nie u każdej są takie
objawy.Sama to kiedyś przerabiałam i zaniepokoiłam się tak samo jak TY.Tym bardziej że właśnie
wyleczyłam się ze stanu zapalnego,jednak lekarz wykluczył chorobę i wyjaśnił mi w czym rzecz.
Nie zaszkodzi jak się przebadasz nie ma co martwić się na zapas.Życzę zdrowia!

4

Dzięki Wam, teraz mam tak, że już krwawy śluz minął, ale serce mnie zaczęło kłuć trochę,  kłuło już w czasie tego krwawego śluzu sad Ale może to z nerwów, udam, ze tak ?  Dziwne to trochę.  W sumie to jest takie ukłucie jedno - na parę godzin. I mam dalej pobolewanie lekkie w dole podbrzusza. Mam stres troszkę ostatnimi tygodniami -może to do tego ?

5

Witam,
Zaczynam sie bardzo niepokoic. Otóz dostalam miesiaczke tydzien po tym jak mi sie ona skonczyla.
Tlumacze sobie to tym , ze przez tydzien bylam na wakacjach-co wiaze sie ze zmiana klimatu, brak snu itp.
Jednak pierwszy raz w zyciu moja miesiaczka odbiega od tej co mam zawsze. Jest to lepki gesty czerwony sluz. a okres jest tak obfity ze co chwile musze ladowac w lazience...a do tego okropny bol.
Wspolzylam na tej wycieczce wielokrotnie, oczywiscie to byl jeden partner. Mam sie czegos obawiac?
Poki co moge poradzic sie was, ginekolog musi zaczekac do konca miesiaczki.
pozdrawiam i prosze o odpowiedz

6

mojej kuzynki kolezanka miała tak samo i nic jej teraz nie jest jednak miała to po 2 tygodniach miesiaczki z ta roznica ,nie miałam takiego przypadku wiec duzo nie pomoge ale wydaje mi sie ze to nic złego nie jest.

7

Tez jestem nieodpowiedzialna , poniewaz kocham sie bez zabezpieczenia, jednak teraz umawiajac sie na wizyte odrazu wezme tabletki . Bo trzeba byc naprawde glupim zeby  ciagle to odkladac.
Jednak objaw ciazy to chyba nie jest? bo slyszalam ze kobietom zdaza sie krwawic do 2 miesiaca w czasie ciazy , jednak to przypomina bardziej plamienie niz okres

8

Witam  skończyła mi się miesi?czka29 stycznia i jeden dzien po było wszystko w porządku a na drugi dzień za czełam miieć brązowo krwawy śluz a lekarza mam dopiero za 2 tygodnie niewiem co jest prosze o doradzenie

9 Ostatnio edytowany przez Iceni (2015-02-05 12:10:16)

Ale co ci mamy doradzic? Czekaj na wizyte albo jak chcesz szybko to idz prywatnie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Krwawy, bardzo gęsty śluz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024