Mężczyźni, jak Was poznać? Gdzie sie wybrać by spotkać wartościowego faceta? Co byście zrobili gdyby podeszła do Was dziewczyna na ulicy i zagadala? Czy możemy same zaczynać znajomość?
1 2016-11-01 18:35:02 Ostatnio edytowany przez Kara19 (2016-11-01 22:51:03)
2 2016-11-01 18:44:18 Ostatnio edytowany przez dziewczynakryminalisty (2016-11-01 18:46:32)
Mężczyźni, jak Was poznać? Gdzie sie wybrać by spotkać wartościowego faceta? Co byście zrobili gdyby podeszła do Was dziewczyna na ulicy i zagadala? Czy możemy same zaczynać znajomość?
Gdzie? W kryminale
Oczywiście to jest żart (!), jeśliby ktoś nie załapał. Zdecydowanie odradzam takie znajomości.
A teraz tak na poważnie. Wiem, że pytanie skierowałaś do mężczyzn ale...: no jak to gdzie znaleźć?
Masz jakieś swoje hobby? nie wiem... książki? kino? wycieczki rowerowe? dalekie podróże? zainteresowania związane z wykonywanym zawodem? historia? jeśli tak (a na pewno coś masz:)) to przecież jest tyle for internetowych gdzie ludzie o podobnych zainteresowaniach wymieniają poglądy.
Możesz się również zarejestrować na jakimś portalu randkowym albo metodą tradycyjną - gdzieś na jakimś wyjściu ze znajomymi. Rozejrzyj się dookoła, może wśród "znajomych znajomych" znajdziesz? Albo w pracy? Rusz głową i nie nastawiaj się przede wszystkim na to żeby znaleźć od razu kogoś do związku.
Ja bym się nie obraził gdybyś podeszła na ulicy, a wręcz zaskoczyłabyś mnie swoją odwagą, bo rzadko która kobieta ma odwagę tak zrobić.
Co do poznawania facetów - Zastanów się jakie masz hobby i zapisz się do różnych kół zainteresowań. Może zawsze chciałaś poćwiczyć taniec? Popracować nad sylwetką?
To jeśli chodzi o sposoby gdzie jednocześnie się rozwijasz i masz okazję poznać faceta. Najbardziej tradycyjnym i najskuteczniejszym sposobem są portale zdjęciowym. Kilka zdjęć, opis i nie będziesz mogła odpędzić się od facetów
Kara19 napisał/a:Mężczyźni, jak Was poznać? Gdzie sie wybrać by spotkać wartościowego faceta? Co byście zrobili gdyby podeszła do Was dziewczyna na ulicy i zagadala? Czy możemy same zaczynać znajomość?
Gdzie? W kryminale
![]()
![]()
![]()
Oczywiście to jest żart (!), jeśliby ktoś nie załapał. Zdecydowanie odradzam takie znajomości.
A teraz tak na poważnie. Wiem, że pytanie skierowałaś do mężczyzn ale...: no jak to gdzie znaleźć?
Masz jakieś swoje hobby? nie wiem... książki
Za co siedzi Twój chłopak: wielokrotny gwałt na Twojej inteligencji czy może recydywa w czytaniu elementarza? Oczywiście to jest żart!
A człowiek człowieka nie może poznać? Jesteś kilkoma osobami, że piszesz w liczbie mnogiej?