Jak zdobyć kobietę ? jakim być ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zdobyć kobietę ? jakim być ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak zdobyć kobietę ? jakim być ...

Hej wszystkim !
Jak każdy, pisząc tu mam problem, a przechodząc do konkretów. Mam 19 lat i w porównaniu do moich rówieśników to nie mam dziewczyny. Od kilku lat trenuje, wiec jestem wysportowany. Dbam o wygląd jak tylko mogę. W szkole idzie mi bardzo dobrze, nie mam żadnych problemów. Po nauce u siebie w garażu maluje samochody, tak to moje hobby. Na swój wiek jestem bardzo zaradny i mam głowę na karku.Sam pomagam innym jak tylko moge. Wszystko to chyba przez to, ze bylem biedny, a nawet bardzo. Dopiero teraz wyszedłem na prosta. Jestem ambitny i pracowity, a odnosząc się do tematu chce w jakiś sposób zmienić się na lepsze smile Znajomi i koledzy maja wspaniale i piękne dziewczyny, z którymi jak widzę spedzją najlepsze chwile. Tak myślę, ze fajnie by było wyjść z kims w sobote coś zjesc lub gdzies pojechac, a wieczorkiem się przytulic i porozmawiać... oj tak tego mi brakuje. Niektorzy ze znajomych to zmieniaja dziewczyny co 3 miesiace, tak jakby robili to dla zabawy. Pytanie, jak ? Przez poprzedni stan materialny jestem dosc niesmialy i zbytnio powazny.  Poczucie humoru to juz wogole, no chyba ze po kilku głębszych, ale stronie od alkoholu. Gdy juz rozmawiam z dziewczyna to chyba wiecej stresu niz przyjemnosci. Gdy jakas mi sie podoba to jest juz zajeta, albo wiem, ze nie przebije sie przez konkurencje. Nie umiem wogole byc empatyczny, zeby wyczuc co dana dziewczyna odemnie oczekuje. Teraz widzę jakie wartosci mam w sobie w porownaniu z innymi, ale nie wiem co musze w sobie zmienić. Forum typowo dla kobiet, wiec pisze tu i chialbyc uslyszec wasze zdanie, jakies wskazowki. To dla mnie wazna sprawa w zyciu i zarazem jednyny problem, ktorego nie moge rozwiazac samemu. 

Pozdrawiam !!
Miej i Ty wspaniały dzień smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zdobyć kobietę ? jakim być ...

Powaga kojarzy się z nudziarzem. A młode dziewczyny nie chcą utknąć w związku z kimś kto zachowuje się jak starzec, który wszystkiego w życiu już doświadczył. One chcą być wolne, korzystać z życia, śmiać się, doświadczać, popełniać błędy i zmieniać co chwile zdanie.
Dobrze byś się bawił przy kimś kto jest sztywny i nudny? Nie chodzi mi o to czy byś czuł się dobrze, tylko czy byś się BAWIŁ.
Mniej rezerwy, więcej radości i swobody. Zastanów się co różni Cię od tych Twoich kolegów jeśli idzie o charakter. Nie, nie musisz ich kopiować. Po prostu będziesz wiedział dlaczego panny do nich lgną.
Nikt nie lubi czuć presji, w relacjach chodzi o to by czuć się dobrze przy kimś a nie jak więzień relacji.

3

Pytasz sie, jakim byc, zeby zdobyc kobiete/dziewczyne ?
Masz byc soba,masz nie grac, nie udawac nikogo innego.Masz 19 lat, wiec rozumiem, ze obracasz sie w towarzystwie dziewczyn rownych wiekiem, albo mlodszych.Dziewczyny w tym wieku podobnie jak chlopcy, sa bardziej lub mniej dojrzale.Jednej spodoba sie imprezowy gosciu, inne szukaja towarzysza do pogadania, inne szukaja uczucia.
Zupelnie jak facet.Jeden chce miec dziewczyne, bo wszyscy maja i nie chce odstawac od kolegow.Wazne, zeby byla atrakcyjna fizycznie i to im wystarczy.Inni szukaja partnerki do seksu, a jeszcze inni sie zakochuja.
Zastanow sie, czego Ty  szukasz.
Czy tak jak koledzy, szukasz pieknej laski, z ktora mozna sie pokazac i popiescic wieczorami ? I co trzy miesiace zmiana ?
Czy szukasz madrej, czulej dziewczyny na dluzej ?
Tak ze pomysl, czego bys chcial.
A tak w ogole to mnie smieszy szukanie dziewczyn.Niedawno, niecale dwa miesiace temu kolega szukal dziewczyny.Umawial sie z roznymi.Teraz na facebooku widzialam jego status w zwiazku i zdjecia jego jak sie caluje.
z nowa dziewczyna.Ale tak jak pisalam wczesniej, on nie szukal uczucia, tylko partnerki.Tak tez mozna.
A co do Ciebie, mysle, ze masz zanizona samoocene.Czujesz sie gorszy, chociaz wcale to nie znaczy, ze taki jestes.
Mozesz nad tym popracowac.Glowa do gory i bedzie dobrze.
Piszesz, ze trudno Ci sie przebic przez konkurencje do atrakcyjnej laski.Co to ? Pogon samcow ?
I kogo ta atrakcjna wybiera ? Przystojniejszego ? Bogatszego ? Madrzejszego chyba nie.Bo madry by nie startowal w takich zawodach.

4

A dla mnie szukanie dziewczyny nie jest niczym dziwnym. Przecież to nie musi zaraz oznaczać, że się zaczepia każdą dziewczynę na przystanku i próbuje po kolei umówić ze wszystkimi laskami zarejestrowanymi na Sympatii. Można po prostu świadomie się rozglądać i podejmować kroki w kierunku "poszerzenia bazy towarzyskiej" jeśli w obecnej nie widać nikogo sensownego. Nie szukanie = siedzenie na tyłku i oczekiwanie, że któregoś dnia idealna dziewczyna po prostu zmaterializuje się na wycieraczce.

Autorze - po pierwsze, popracuj nad poczuciem własnej wartości. Z tego, co piszesz, jesteś fajnym chłopakiem. Dziewczyny lubią fajnych chłopaków - przyswój to sobie wink W związku z tym, nigdy nie rezygnuj z próby podrywu, bo uważasz, że "nie masz szans". Masz dokładnie takie same szanse, jak każdy inny fajny facet - przyzwoite. To nie znaczy, że każda dziewczyna może być twoja, ale czy konkretna dziewczyna chce cię czy nie przekonasz się dopiero, kiedy spróbujesz się z nią umówić.

Po drugie, zastanów się, po co ci ta dziewczyna i jaka ona ma być. Jeśli pierwsza-lepsza, byle była, bo kumple mają, to może się jednak wstrzymaj z jej poszukiwaniami.

Po trzecie, jak spotkasz jakąś, która ci się podoba, to pogadaj z nią, zaproś na kawę czy do kina, czy gdzieś tam. A jak w twoim środowisku (kalasa/szkoła/itp.) brak interesującej kandydatki, to czas środowisko poszerzyć, wyjść do ludzi, poznać nowych.

5

Chyba wiem, kim się inspirujesz w tym temacie wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zdobyć kobietę ? jakim być ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024