Powiększanie piersi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Powiększanie piersi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Powiększanie piersi

Obecnie korzystam z naturalnego powiększania piersi, zamówiłam specjalny preparat tutaj: probreast-plus.rfv.pl
Są to tabletki i taki kremik smile Po stosotwaniu przez 2 tygodnie, widzę juz efekt smile ogólnie, jestem zachwycona!
Czy któraś z koleżanek, też korzysta? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiększanie piersi

Nie, żadna z obecnych tu koleżanek nie korzysta, bo my tu wszystkie mamy piękne piersi.
I nie lubimy reklam...

3

Krem na powiększenie piersi... A jak posmaruję głowę to urosnę?

4

leedia napisał/a:

Krem na powiększenie piersi... A jak posmaruję głowę to urosnę?

To tylko głowa Ci urośnie. tongue
Jak chcesz urosnąć przez ten specyfik to posmaruj nogi, żebyś miała takie do nieba i odrobinę korpusu, ale pamiętaj odrobinę, żeby był proporcjonalny do innych części ciała. tongue big_smile tongue

5

Nie wierzę w takie specyfiki smile Moja siostra smarowała wszystkim o czym usłyszała, i nawet milimetra nie urosły smile Teraz umówiona jest na zabieg powiększania implantami.

6

Anita27l napisał/a:

Obecnie korzystam z naturalnego powiększania piersi, zamówiłam specjalny preparat tutaj: probreast-plus.rfv.pl
Są to tabletki i taki kremik smile Po stosotwaniu przez 2 tygodnie, widzę juz efekt smile ogólnie, jestem zachwycona!
Czy któraś z koleżanek, też korzysta? smile

Nie,  ja chodze do zaprzyjaznionej pasieki i wkladam do ula. Nie muszę czekać 2 tygodnie, puchną w oczach smile

7

Nie korzystam i nie zamierzam, bo wiem, że nie działają. Znajoma zamawiała podobny preparat i piersi nie powiększyły się, bo jak to się ma niby stać wink ... jedynie ujędrniły się, co dało efekt powiększenia, ale szału nie było. Nie musiała zmienić n-ru miseczki - czego się spodziewała, a do tego szok(!) piersi sflaczały gdy tylko przestała się smarować. Takie cuda big_smile.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Powiększanie piersi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024