Obecnie korzystam z naturalnego powiększania piersi, zamówiłam specjalny preparat tutaj: probreast-plus.rfv.pl
Są to tabletki i taki kremik Po stosotwaniu przez 2 tygodnie, widzę juz efekt
ogólnie, jestem zachwycona!
Czy któraś z koleżanek, też korzysta?
Nie, żadna z obecnych tu koleżanek nie korzysta, bo my tu wszystkie mamy piękne piersi.
I nie lubimy reklam...
Krem na powiększenie piersi... A jak posmaruję głowę to urosnę?
Krem na powiększenie piersi... A jak posmaruję głowę to urosnę?
To tylko głowa Ci urośnie.
Jak chcesz urosnąć przez ten specyfik to posmaruj nogi, żebyś miała takie do nieba i odrobinę korpusu, ale pamiętaj odrobinę, żeby był proporcjonalny do innych części ciała.
Nie wierzę w takie specyfiki Moja siostra smarowała wszystkim o czym usłyszała, i nawet milimetra nie urosły
Teraz umówiona jest na zabieg powiększania implantami.
Obecnie korzystam z naturalnego powiększania piersi, zamówiłam specjalny preparat tutaj: probreast-plus.rfv.pl
Są to tabletki i taki kremikPo stosotwaniu przez 2 tygodnie, widzę juz efekt
ogólnie, jestem zachwycona!
Czy któraś z koleżanek, też korzysta?
Nie, ja chodze do zaprzyjaznionej pasieki i wkladam do ula. Nie muszę czekać 2 tygodnie, puchną w oczach
Nie korzystam i nie zamierzam, bo wiem, że nie działają. Znajoma zamawiała podobny preparat i piersi nie powiększyły się, bo jak to się ma niby stać ... jedynie ujędrniły się, co dało efekt powiększenia, ale szału nie było. Nie musiała zmienić n-ru miseczki - czego się spodziewała, a do tego szok(!) piersi sflaczały gdy tylko przestała się smarować. Takie cuda
.