umiejącego tańczyć i dość wysokiego - mam 1,75.
Jestem z zachodnio-pomorskiego, jakby co...
umiejącego tańczyć i dość wysokiego - mam 1,75.
Jestem z zachodnio-pomorskiego, jakby co...
Życzę znalezienia partnera ale tak mi się wydaje, że powinnaś napisać coś więcej o swoich oczekiwaniach.
Czy zapraszasz do siebie bo masz już upatrzony bal, imprezę i brakuje Ci jedynie partnera, czy oczekujesz aby to pan Ciebie zaprosił, sam wyszukał coś gdzie można tańczyć.
A także jak to finansowo będzie wyglądało, każdy płaci za siebie? sponsorujesz? chcesz być sponsorowana?
Myślę, że dobrze to napisać aby oszczędzić sobie niepotrzebnej korespondencji i ewentualnych pretensji z powodu nieporozumienia.
Inne warunki do dogadania
.
To ogłoszenie jest jakby retoryczne /?/. Szukać partnera na babskim forum - niezbyt mądre
Ale co tam... a może jakaś netkobitka ma brata, ojca, syna którego chce sie pozbyć z domu na ten wieczór? Chętnie przygarnę - o ile jest tańczący
hi hi
Czesc Weronka ! Brawo Ty ! Umawiac sie w ciemno na Sylwka ? Why not ? Lepsze to niz ryczec w domu
Siebie na razie nie rekomenduję bo introwertyk i z tancem ciut na bakier ~to niezbyt dobra mieszanka na Sylwka ale , ale .... mam stosunkowo niedaleko, obcas do 6cm moglabys zalozyc, na kurs tanca kiedys tam chodzilem. Mozesz rozważyć. ![]()
O! Piotr
- z Tobą to nie tak w ciemno
. Znamy się "z widzenia". To jakbyś miał ochotę...
Czekaj czekaj - może jakieś lepsze oferty nadejdą ? Jacyś ekstrawertycy może?
Intro-, extra-... myślisz, że to ma znaczenie?