Dlaczego nie odp - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dlaczego nie odp

Poznałam przez jeden z portali randkowych faceta, rozmiawialo się nam bardzo dobrze, wymiana nr tel, rozmowy na Messenger. Rozmawialiśmy w każdy dzień, kilka godzin, zdazalo się nawet cały dzień. Wszystko szło w dobrym kierunku.
Pewnego dnia jak zawsze rozmawialiśmy, sam pierwszy napisał. Później już nie odp na mój wiadomość, pomyślałam ze moze jest zajęty. Po paru godzinach napisałam " co tam" i nic nie odpisał Ale wiadomość odczytał. Następnego dnia zapytałam co jest dlaczego nie odp, jak zawsze to robil napisał że człowiek jest zajęty.kolejna moja wiadomość i znowu nie odczylana a widzę że na fb jest dostepny. Nawet moje snapy odczytuje a na widomisc nie odp hmm co o tym myśleć ? może już przestało mu zależeć ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego nie odp

Po pierwsze - nie odpowiada, bo nie chce. Jakby chciał - to dałaś mu już swoimi zaczepkami i pytaniami wiele okazji do tego, żeby Ci odpisać.

Po drugie ... przecież masz chłopaka (?) więc to tak trochę ... nieteges pisać z kimś innym z portalu randkowego.

3

Niech spada.
Najlepiej na drzewo.

4

Powiem Ci tak... przeszłam raz to samo.... pisaliśmy chyba z 3 miesiące i była baja a nagle koleś przestał odpisywać..... coż...odezwał się po chyba 5 miesiacach ze nie wie czemu tak zrobil... ja że mialam slabosc ciagle do niego to przymknelam oko na to. Przez miesiac było super a potem znow to samo.... wiec powiem Ci tyle.....DARUJ GO SOBIE DLA SWOJEGO DOBRA.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024