Śmieszne teksty naszych dzieci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Śmieszne teksty naszych dzieci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Śmieszne teksty naszych dzieci

Hej. Jako, że jestem tu nowa, na początku chciałabym powitać wszystkie Panie, a następnie przeprosić, jeśli taki wątek był już poruszany na stronie. Dla mnie osobiście nie ma nic bardziej uroczego niż wesołe dzieci. Dlatego w tym miejscu chciałabym, żebyście drogie Panie napisały jakieś śmieszne, wzruszające, mądre ale również przerażające słowa Waszych dzieci lub Waszych znajomych. Zacznę może ja. Nigdy nie zapomnę jak moje dziecko powiedziało kiedyś do mnie:

"Jesteś mamusiu tak słodka, że żułabym Cię jak mambę owocową".

Podrzucajcie jakieś przykłady. Pośmiejmy się razem !!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Śmieszne teksty naszych dzieci

Nasza rozmowa z trzyletnią córką podczas oglądania programu przyrodniczego o zwierzątkach domowych:
Ja: Lenusiu, patrz jakie śliczne zwierzątka!
Mąż: No! Lenciu, a Ty chciałabyś mieć zwierzątko?
Lenka: Tak !!!
Ja: A jakie?
Lenka: Braciszka!!!

Popłakałam się wtedy ze śmiechu big_smile

3

Kiedyś na jakieś drabince moje dziecko do innego:
- Idziesz pod prąd!
- Ale tu nie ma prądu?! - zdziwione odpowiedziało.

Trochę starsze dziecko - idziemy ulicą wzrok mi sie zawiesił na chwilę ( naprawdę nie zawieszam na długo)  a syn mówi : tato ! na co ty patrzysz ? to nie twój rocznik ! smile Faktycznie nie był...

5

Hehe smile Ogólnie śmieszne są takie teksty jak dzieci skracają niektóre długie wyrazy np zamiast telewizor -tewizor, mikrofalówka - milówka.

6 Ostatnio edytowany przez Soledad (2016-10-18 23:28:11)

Moja mama jak byłam mała bardzo chciała sobie kupic pewien wymarzony sweter... a że były to lata 80te był on w Peweksie...mama składała, składała i wydała na niego w koncu połowę swojej wypłaty. No i powiedziała mi, żebym nic nie powiedziała tacie... a ja jak tylko tata wszedł do domu poleciałam do nie go i krzycze - "tata, tata mamusia wcale sobie sweterka nie kupiła" smile

Piotr Introwertyk big_smile

Nataluszek dobre smile

7

Poszłam z moją 10-letnią przyszywaną córką kupić karnet na siłownię. Zapytała:
"To tutaj można przychodzić jak się ma męża?"

8

Mnie osobiście bardzo urzekają dzieci, które w wypowiadają się na jakieś tematy w bardzo prosty, ale jakże głęboki jak na ich wiek sposób. Kiedyś pamiętam, koleżanka zapytała swojego synka, kto to jest przyjaciel. I on odpowiedział, że przyjaciel to taka osoba, która gdy widzi, że nie masz kredek to ci pożyczy choćby miała tylko jedną. Niby takie błache ale w ustach kilkulatka robi wrażenie.

9

aga.task napisał/a:

Hehe smile Ogólnie śmieszne są takie teksty jak dzieci skracają niektóre długie wyrazy np zamiast telewizor -tewizor, mikrofalówka - milówka.

Mnie bardzo bawi, gdy dzieci szukają właściwych słów i mieszają jedne z drugimi big_smile Pamiętam jak taki mój berbeć rysował pająka, który zapewne miał być anielskim pająkiem...ale wyszedł mu analny wink A przynajmniej tak go nazwał...
(nie mam pojęcia skąd znał to słowo :3 )

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Śmieszne teksty naszych dzieci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024