Od partnera do przyjaciela - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Od partnera do przyjaciela

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Od partnera do przyjaciela

Witam,

Mam pytanie, głównie do kobiet. Czym się może kierować kobieta degradując partnera do przyjaciela?

U mnie to wyglądało mniej wiecej tak jak napisalem w temacie: http://www.netkobiety.pl/t99018.html

Napisałem tam że zapewne bedzie chciała wrócić.

Tak się stało. W poniedziałek pierwszy jej dzień na uczelni. Napisała żebym jej pomógł załatwić coś w dziekanacie. No spoko powiedzialem. Gdy się spotkaliśmy Zaczęła sie rozmowa. Chciała wrócić do mnie. Z pewnym dystansem zgodziłem się. Cudowny pocałunek i szczere "kocham cię". Jeszcze tego samego dnia stwierdziła ze to nie ma sensu i koniec.

Nastepnego dnia terapeutka zaleciła jej ograniczenie kontaktu z mną O. o.

Środa. Zrywamy się razem z zajęć. Wracamy razem do domu i jest pozytywnie. Stwierdzamy że poczekamy chwilę aż negatywne emocje opadną(miesiąc dwa) i spróbujemy zbudować nasz zwiazek od nowa.

Czwartek. Zapytałem co mam powiedzieć rodzicom o nas bo wypytywali. Odparla "ze potrzebujemy trochę czasu"

Piątek. Miła gatka szmatka przez fb. Wychodzimy na szluga stwierdza, że już się wypaliło uczucie z jej strony.

Sobota rano. Pisze mi ze mnie kocha ale nie może z mną być( odrazu uprzedza moje pytanie i pisze że nie wie dlaczego.

Sobota wieczór. Los chciał że spotkaliśmy się w drodze powrotnej do domu. Luźna gatka szmatka ale temat rozmowy schodzi na nas. Stwierdza że widzi nikłe szanse w nas żebym dał spokoj i miał na to wyjebane.

To był mój 1 związek a jakiś 4 friendzone. Z doświadczenia wiem że nie ma co ciągnąć tej znajomości dalej bo to tylko zniszczy mnie. Tak i mam zamiar zrobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Od partnera do przyjaciela

Temat zamykam, ponieważ tak jak mówi regulamin - wszystkie sprawy i problemy dotyczące tego samego związku lub tej samej osoby opisujemy w jednym wątku. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Od partnera do przyjaciela

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024