Witam wszystkich
Wiem że to forum dla kobiet, ale próbowałem na innych forach i nikt mi nie pomógł, mam nadzieje że tutaj ktoś pomoże .
Kocham dziewczynę, ale chciałbym o niej zapomnieć. Cały czas o niej myśle, jesteśmy w dobrych relacjach .Kiedyś byliśmy już razem to było w drugiej klasie technikum, ale się posypało. Potem miałem troche przerwy i nie myslałem tyle o tym, ale pod koniec 3klasy znowu to do mnie wróciło, problem w tym że ona już z kimś teraz jest, ale mimo to rozmawia nam się teraz tak samo jak kiedyś. Chciałbym zerwac z nią kontakty żeby się z tym nie męczyć, ale to niemożliwe no bo jesteśmy razem w klasie .Chciałbym jej wyznać co czuje ale nie jestem w stanie. Proszę o poradę jakąkolwiek
Jeszcze dodam, że ona też chyba coś do mnie czuje, bo dowiedziałem się od jej przyjaciółki
myślę, że na początku powinienieś odpowiedzieć sam sobie na pytanie czego właściwie chcesz, bo "chciałbym zerwać z nią kontakty"i "chciałbym jej powiedzieć co do niej czuję" brzmi dośc niespójnie
A co Ty do niej czujesz tak naprawdę? Sentyment czy miłość?
Zastanów się czego chcesz i się zdecyduj. Albo jej powiedz co i jak, albo unikaj jak najczęściej kontaktu.
Dlaczego się posypało?
Dlaczego za sobą tęsknicie?
Właśnie w tym problem, że staram się jej unikać, ale cały czas mnie do niej ciągnie. Tym bardziej jak jest smutna gdy z nią nie rozmaiam