Miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Miłość

Witam wszystkich
Wiem że to forum dla kobiet, ale próbowałem na innych forach i nikt mi nie pomógł, mam nadzieje że tutaj ktoś pomoże smile.
Kocham dziewczynę, ale chciałbym o niej zapomnieć. Cały czas o niej myśle, jesteśmy w dobrych relacjach .Kiedyś byliśmy już razem to było w drugiej klasie technikum, ale się posypało. Potem miałem troche przerwy i nie myslałem tyle o tym, ale pod koniec 3klasy znowu to do mnie wróciło, problem w tym że ona już z kimś teraz jest, ale mimo to rozmawia nam się teraz tak samo jak kiedyś. Chciałbym zerwac z nią kontakty żeby się z tym nie męczyć, ale to niemożliwe no bo jesteśmy razem w klasie .Chciałbym jej wyznać co czuje ale nie jestem w stanie. Proszę o poradę jakąkolwiek sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość

Jeszcze dodam, że ona też chyba coś do mnie czuje, bo dowiedziałem się od jej przyjaciółki

3

myślę, że na początku powinienieś odpowiedzieć sam sobie na pytanie czego właściwie chcesz, bo "chciałbym zerwać z nią kontakty"i "chciałbym jej powiedzieć co do niej czuję" brzmi dośc niespójnie

4

A co Ty do niej czujesz tak naprawdę? Sentyment czy miłość?
Zastanów się czego chcesz i się zdecyduj. Albo jej powiedz co i jak, albo unikaj jak najczęściej kontaktu.

5

Dlaczego się posypało?
Dlaczego za sobą tęsknicie?

6

Właśnie w tym problem, że staram się jej unikać, ale cały czas mnie do niej ciągnie. Tym bardziej jak jest smutna gdy z nią nie rozmaiam

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024