Popsułem znajomość z dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Popsułem znajomość z dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Popsułem znajomość z dziewczyną

Poznałem dziewczynę przez internet, spotykaliśmy się szło wszystko całkiem OK aż do czasu gdy zrobiła się dla mnie jakaś obojętna, zimna, zamyślona, nie chciała bym ją przytulał itp  tłumacząć się, że to przez zmęcznie itp że popowino jej to przejśc i z czasem będzie cieszyć się, że może się spotykać ze mną i potem w ten sam dzień pisze do mnie jej przyjaciółka czy coś wiem czemu ona taka się zrobiła bo nie wie jak jej pomóc, to odpisuje jej, że byłem u niej to była miła uśmiechnięta itp więc ok już dalej jej nie odpisywałem. Następnego dnia ta jej przyjaciółka pisze do mnie i opisuje mi jaka ona jest, że ponoć się z kimś spotyka i żebym tego nie ciągnął tylko odpuścił bo chce mi oszczędzić cierpienia bo wie że ja mam uczucia to ja wtedy zadzwoniłem do mojej dziewczyny i mówie o co chodzi, że jej przyjaciółka wypisuje mi że się z kimś spotykasz a ona na mnie z gębą że ma tego dośc K****a bo jej wysłałem głupiego sms i powiedziała że jak będzie tak dalej to będziemy musieli to zakończyć i ja też się zdenerwowałem i powiedziałem dobra to możemy zakończyć to teraz a ona bez emocji 'ok to szczescia z kimś innym' i wtedy zaczołęm pisać z tą przyjaciółką jej (wiem mój błąd) że chce się z nią spotkać itp a ona chętnie też się zgodziła, ale do niczego nie doszło i na tym się urwało.
Bardzo mi zalezało na mojej dziewczynie i wysyłałem jej list i po tym liscie jakimś dziwnym trafem zobaczyła tą rozmowę, że ja pisałem z nią o spotkanie i napisała mi 'dostałam list, ale jak można być tak fałszywym'
Mam godnośc i honor jak na faceta przystało więc wysłałem jej kwiaty na przeprosiny taki duży bukiet, przyjeła

Po jakimś czasie odzwoniła do mnie i rozmawialiśmy 30 min a z tej rozmowy wynikło że 'byli byśmy razem ale już Ci nie zaufam za to że pisałeś do mojej przyjaciółki o spotkanie' mówi że mamy wszystko wyjaśnione i to koniec

Kwiaty, prośby, błagania nic nie dają.
nie odbiera, nieodpisuje kompletnie

Jest jakaś szansa ?
Coś zrobić, napisać? może zateskni za jakiś czas..
Pomoże ktoś?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Popsułem znajomość z dziewczyną

Mysle, ze Twojej  dziewczynie sie odwidziales.A to, ze ma pretensje o to, ze sie spotkales z jej przyjaciolka, to tylko pretekst do zerwania.Przeciez mogles sie z nia spotkac w celu porozmawiania o Twojej dziewczynie.
Z drugiej strony, co ona ma za przyjaciolki, ktore za jej plecami ja obgaduja.
A Ty po co sie ponizasz  i prosisz o wybaczenie ? Przeciez to odniesie przeciwny skutek.
Moze to i prawda, ze ona spotyka sie z kims innym.Sam pisales, ze byla jakas zimna.A tak zwalila wine na Ciebie, ze to Ty spotykasz sie z inna,a za jakis czas oficjalnie bedzie sie spotykala z innym.
Nieciekawe towarzystwo, ta Twoja byla i jej pseudoprzyjaciolka.Obie manipulantki.

3

Przyjaciółka zrobiła to celowo w zmowie z Twoją byłą. Gówniarskie, tchórzliwe zachowanie.
Nie ma czego ratować.

4

Wielce prawdopodobne, że tak było ponieważ sporo się pokrywalo z Tym co rozmawialiśmy z moją byłą i to co się dzialo między nami chociaż mi mówiła że jej przyjaciółka to zrobiła specialnie. Powiedziałem jej że uczucia to nie zabawa i jakby Tobie tak ktoś zrobił to ciekawe czy by było miło Ci a ona odpisala "haha oby nie big_smile"

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Popsułem znajomość z dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024