Mój partner jest niemiły - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój partner jest niemiły

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Mój partner jest niemiły

Hej. Jestem dwa lata w związku który był super.... do czasu.. Mój chłopak zrobił się bardzo w stosunku do mnie niemiły i zawsze on prowokuje do kłótni których ja wcale nie chce( które w ogóle nie są potrzebne). Niekoniecznie są to kłótnie dotyczące nas. Jest oziebly i sporo wymaga. Nie potrafimy juz normalnie porozmawiać bo ja po tych jego grymasach wcale nie potrafię być miła. Po prostu gdy coś mi nie pasuje wtedy napomkne temat, powiem dlaczego , powiem co żeby pomyślał nad swoim zachowaniem. ALE CO WY MYŚLICIE : on musi mieć wszystko na wyciągnięcie ręki, ja nie wiem czy mu się myśleć nie chce czy co mu dolega ,bo gdy nie powiem wszystkiego, nie podam odpowiedniej ilości argumentów to wtedy "sobie wszystko wymyślam " i tworzy się kłótnia... juz czasami naprawdę siedzę cicho bo boje się ze znowu będzie się wydzieral... jedna wielka masakra, a było tak pięknie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój partner jest niemiły

Zacznij być dla niego zołzą, albo on się zmieni, albo ty zdecydujesz się na kogoś wartego siebie.

3

Masz już  inny wątek na temat swojego chłopaka.Podobno z nim zerwałaś?przeczytaj sobie jak się zachowywał jeszcze 3 msc temu i ty się teraz zastanawiasz czy martwisz że on jest nie miły- masakra.Rzuć go w końcu raz na zawsze bo ciągle będziesz wyzywana, lana mimo ,że na chwilę się zmieni.

4

Faktycznie, Twój poprzedni temat - toksyna pełną gębą - a Ty się martwisz, że on jest niemiły? To chyba znakomity postęp w tej relacji, co? big_smile Serio to go rzuć jak moja poprzedniczka napisała. Szkoda życia dla takich ludzi.

5

Potraktuj co jego własną bronią to działa najlepiej. A jak to nie pomoże.. może zastanów ske nad zmianą partnera. Ja wiem, łatwo napisać. Ale często druga osoba specjalnie wychodzi z byle jaką kłótnią ze by tylko uprzykrzyć komuś życie i żeby to właśnie ta osoba podjęła ostateczną decyzję. Nie wiem, każdy ma na to inne poglądy. Jeśli nie chcesz tak radykalnych kroków porozmawiaj z nim i powiedz jak Ty to wszystko odbierasz

Moze zapytaj go o to wprost dlaczego taki jest ?

7

Zakładanie kilku wątków na temat tego samego problemu jest sprzeczne z regulaminem forum. Z logiką też

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój partner jest niemiły

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024