Hej dziewczyny. Mój facet jest moim pierwszym i ostatnim i również ja dla niego była pierwszą kobietą.
Niestety dowiedziałam się, że mam HPV. Co to oznacza, to chyba oczywiste. Nie spałam z żadnym innym facetem, więc to musi być on. Musiał mnie zdradzić z jakąś ździrą. Czuję się strasznie. Nie wiem od czego zacząć z nim rozmowę, a może od razu wystawić jego rzeczy za drzwi. Pomóżcie, bo nie wiem co mam robić. Jestem w rozsypce
Hej dziewczyny. Mój facet jest moim pierwszym i ostatnim i również ja dla niego była pierwszą kobietą.
Niestety dowiedziałam się, że mam HPV. Co to oznacza, to chyba oczywiste. Nie spałam z żadnym innym facetem, więc to musi być on. Musiał mnie zdradzić z jakąś ździrą. Czuję się strasznie. Nie wiem od czego zacząć z nim rozmowę, a może od razu wystawić jego rzeczy za drzwi. Pomóżcie, bo nie wiem co mam robić. Jestem w rozsypce
Zależy jakim rodzajem wirusa HPV jesteś zakażona, jeśli tym onkogennym, lub wywołującym brodawki narządów płciowych, to faktycznie przenosi się on drogą płciową, niekoniecznie w efekcie stosunku.
On nie musiał Cię zdradzać, ale być może kłamał mówiąc Ci, że jesteś jego pierwszą dziewczyną.
Szkoda, że nie zaszczepiłaś się zanim zdecydowałaś o współżyciu.
3 2016-09-27 18:48:00 Ostatnio edytowany przez aannaa (2016-09-27 19:47:49)
olafaska napisał/a:Hej dziewczyny. Mój facet jest moim pierwszym i ostatnim i również ja dla niego była pierwszą kobietą.
Niestety dowiedziałam się, że mam HPV. Co to oznacza, to chyba oczywiste. Nie spałam z żadnym innym facetem, więc to musi być on. Musiał mnie zdradzić z jakąś ździrą. Czuję się strasznie. Nie wiem od czego zacząć z nim rozmowę, a może od razu wystawić jego rzeczy za drzwi. Pomóżcie, bo nie wiem co mam robić. Jestem w rozsypceZależy jakim rodzajem wirusa HPV jesteś zakażona, jeśli tym onkogennym, lub wywołującym brodawki narządów płciowych, to faktycznie przenosi się on drogą płciową, niekoniecznie w efekcie stosunku.
On nie musiał Cię zdradzać, ale być może kłamał mówiąc Ci, że jesteś jego pierwszą dziewczyną.
Szkoda, że nie zaszczepiłaś się zanim zdecydowałaś o współżyciu.
.