co robić?:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: co robić?:(

Kolegujemy się, czasem ze sobą piszemy ale ona odpowiada co godzinę albo lepiej, czasem nawet wcale...trochę przykro, ze tak zlewa, przeprasza, mówi, ze juz tak nie będzie ale jest tak nadal. Nie chce tracić kontaktu bo mi zależy, ona twierdzi, ze mnie lubi i ze chce mieć ze mną kontakt, niestety dla mnie wygląda to inaczej...:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co robić?:(

Co robić? Życ własnym życiem... .
Tylko się kolegujecie-tak? A domagasz się uwagi, jakby była co najmniej jak świeżo upieczoną małżonka. Nawet jako dziewczyna miałaby prawo nie odpowiedzieć na czas... każdy bowiem jest wolnym człowiekiem. Nikt nie jest niczyim niewolnikiem ani nikogo własnością.
Moim zdaniem napierasz za bardzo, narzucasz się swoją obecnością, przytłaczasz ją i tym samym ograniczasz jej wolność i swobodę, dlatego Cię od siebie izoluje... chce odetchnąć...ot i cała historia.
Zajmij się sobą, bo to co opisujesz to bliskie jest obsesji wink . Jakieś hobby wymyśl, niech Cię pochłonie jakiś sport czy coś... .
Zacznij żyć swoim życiem, daj jej oddychać swobodnie i koleguj się przy okazji, a nie za wszelką cenę i na siłę wink ... sam widzisz, ze przynosi odwrotny skutek.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024