Mój chłopak wyjeżdża do pracy i wraca dopiero na weekendy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Mój chłopak wyjeżdża do pracy i wraca dopiero na weekendy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Mój chłopak wyjeżdża do pracy i wraca dopiero na weekendy

Witajcie kobietki!!! Piszę do Was ,ponieważ nie radzę Sobie z tęsknotą... Mój chłopak od półtora roku pracuje za granicą ,wyjeżdża w niedzielę w nocy a wraca w piątek wieczorem... Ja strasznie tęsknie najbardziej w poniedziałek gdy budze się, a jego nie ma przy mnie... Cały czas jestem przygnębiona i chce mi sie płakać. Dopiero w czwartek już mam inne samopoczucie. Wiem ze te kilka dni nie jest długo, ale naprawdę jest mi ciężko, ze jego nie ma w tygodniu ,czuje2 straszną pustkę...
Kobietki moze macie podobne sytuacje,poradcie jak sie z tym smutkiem pustą i tęsknotą poradzić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak wyjeżdża do pracy i wraca dopiero na weekendy

Rozumiem jak musi ci być z tym ciężko. Związek na odległość to wielkie wyzwanie. Masz o tyle dobrze, że widujesz się z nim chociaż raz, dwa w tygodniu. Ciężko poradzić coś w takiej sytuacji. Ja z reguły szukam wtedy wsparcia u bliskich mi osób. Dzięki temu przez chwile nie myśle o tym jak ciezko jest. Skupiam sie na pracy, nauce czymkolwiek aby zabić pustkę. Największe wybawienie daje mi siłownia. To tam wyładowuje swoje frustracje wypuszczam złe emocje i wychodząc z budynku czuje sie taka oczyszczona. Może dobrze było by określić dalszy plan? Chyba nie ma zamiaru pracować tak do końca życia. Bedzie ci łatwiej ze świadomością że kiedyś w końcu bedzie juz cały czas przy tobie. Porozmawiajcie o tym. Mój chłopak wkrotce znowu mnie opuści, ale tym razem nie na tydzień, dwa lub miesiąc, ale pół roku i sama nie wiem jak sobie z tym poradzę, dlatego trafiłam na te stronę. Może właśnie rozmowy z kobietami o podobnych problemach okażą sie pomocne i sprawią że zaczniesz myślec bardziej pozytywnie smile
Pozdrawiam

3

KarinaK napisał/a:

Rozumiem jak musi ci być z tym ciężko. Związek na odległość to wielkie wyzwanie. Masz o tyle dobrze, że widujesz się z nim chociaż raz, dwa w tygodniu. Ciężko poradzić coś w takiej sytuacji. Ja z reguły szukam wtedy wsparcia u bliskich mi osób. Dzięki temu przez chwile nie myśle o tym jak ciezko jest. Skupiam sie na pracy, nauce czymkolwiek aby zabić pustkę. Największe wybawienie daje mi siłownia. To tam wyładowuje swoje frustracje wypuszczam złe emocje i wychodząc z budynku czuje sie taka oczyszczona. Może dobrze było by określić dalszy plan? Chyba nie ma zamiaru pracować tak do końca życia. Bedzie ci łatwiej ze świadomością że kiedyś w końcu bedzie juz cały czas przy tobie. Porozmawiajcie o tym. Mój chłopak wkrotce znowu mnie opuści, ale tym razem nie na tydzień, dwa lub miesiąc, ale pół roku i sama nie wiem jak sobie z tym poradzę, dlatego trafiłam na te stronę. Może właśnie rozmowy z kobietami o podobnych problemach okażą sie pomocne i sprawią że zaczniesz myślec bardziej pozytywnie smile
Pozdrawiam

Ja też szukam wsparcia u bliskich mi osób, ale najchętniej zamknęłabym się w pokoju i poczekała do dnia aż wróci... Właśnie dlatego napisałam ten post,ponieważ mam nadzieję, że kobiety opowiedzą o Swoich problemach i będę wiedziała, że nie tylko ja przechodzę przez to... Bardzo Ci dziękuję za odpowiedz i dobre słowo

4

Pracujesz, studiujesz, opiekujesz się dzieckiem?  Masz jakieś pasje?  Uczysz się języków, wychodzisz ze znajomymi?  Co robisz kiedy go nie ma?  Inwestujesz w siebie czy czas zajmuje Ci czekanie na powrót?  Jeśli tak to i normalny by oszalał.

5

Zazdroszczę, że widujecie się co tydzień.
Mój chłopak przylatuje co kilka miesięcy.

6

moj chlopak wraca co dwa tygodnie na wekkend do domu wiec wiem co czujesz

7

Ja widuję się z moim chłopakiem co 2-3 tygodnie. Z czasem jest coraz ciężej, bo coraz bardziej mi na nim zależy, ale radzę sobie jakoś śpiąc w jego koszulce, wspominając miłe chwile lub po prostu zawalam życie nauką. Nie ma tragedii, tym bardziej, że dużo do siebie piszemy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Mój chłopak wyjeżdża do pracy i wraca dopiero na weekendy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024