Możliwe bym była w ciaży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Możliwe bym była w ciaży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Możliwe bym była w ciaży?

ostatni okres miałam 23 lipca czyli dosc dawno. po tym czasie kochalismy się z chłopakiem dwa razy za każdym razem z prezerwatywą i za każdym razem wyjmował członka z mojego srodka gdy miał dojść. Moje pytanie czy jest mozliwość bym była w ciazy. gumka nie pekła ale po odbytym stosunku zmieniał gumke i działalismy dalej. Chce powiedzieć ze w marcu z badania krwi dowiedziałam się że mam niedoczynnosć tarczycy wiec czy moze być tez to przyczyną tak długiego spóźniania się

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Możliwe bym była w ciaży?

robiłaś test? jeżeli nie ufasz testom sikanym idź jutro do laboratorium i wykup sobie badanie beta hcg - u mnie w mieście kosztuje 15 zł - po kilku godzinach będziesz miała praktycznie pewną odpowiedź bo gdyby wam się "udało" byłabyś już w bodaj 8 tygodniu.

3 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-09-12 22:07:45)

Żeby zajść w ciążę, musi dojść do zapłodnienia.
Jakim cudem podejrzewasz u siebie ciążę, skoro się zabezpieczacie, gumka nie pękła i nawet nie kończy w Tobie?

4 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-09-12 22:12:07)

test ciążowy to koszt niecałej dychy. Wolisz bawić się w zgadywanki na forum, niż isć do apteki? Chyba jakieś kieszonkowe dostajecie?

5

Ale po co ma test robić? :-D

6

Cóż może zmieniając gumkę był nieostrożny i palcami miał kontakt z plemnikami w prezerwatywie?a zakładając nową dotykał jej jakiś plemnik jakimś cudem mógł przeżyć jeśli działo się to szybko i jakimś cudem jest jakiś procent że możesz być w ciąży...natomiast dziwię Ci się że po takim czasie testu jeszcze nie zrobiłaś?na co czekasz?

7

Taaak, plemniki ninja :-D

8

cóż chyba się takie zdarzają:)od nieostrożności do wpadki

9 Ostatnio edytowany przez sugar (2016-09-13 21:03:00)

Zaburzenia tarczycy mogą wpływać na okres natomiast nie wpływają na wynik testu ciążowego. Jesli jest tak jak piszesz to do zapłodnienia raczej nie doszło ale wiadomo, ze w zyciu różnie bywa i np. mogliście nie zauwazyć uszkodzenia na prezerwatywie( plemniki wydostają się już jakiś czas przed wytryskiem), możliwe jest tez przeniesienie plemników na dłoniach. Nie mogę tu wkleić linku ale poszukaj sobie informacji na ABC Zdrowie, tam znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.

10

Idź do lekarza albo zrób test. Ale lekarz pewniejszy i więcej się dowiesz.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Możliwe bym była w ciaży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024