masturbacja kobiet - ankieta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » masturbacja kobiet - ankieta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: masturbacja kobiet - ankieta

Witam,
temat masturbacji był od zarania dziejów tematem tabu w polskiej kulturze. Jako, że ewoluujemy to pomału zmienia się to. Seksualność nabiera formy powszechnie akceptowalnej, zaczynamy o tym rozmawiać, mówić, pytać. Jednak  o ile mężczyźni/ chłopcy o masturbacji mówią chętniej o tyle kobiety/ dziewczyny już mniej. Literatura nie podaje takich statystyk. Moje pytanie więc do kobiet aby zmazać mit. Wiadomo masturbacja jest naturalnym sposobem rozładowania nepięcia. Ele czy jest domeną tylko nastolatek albo młodych kobiet. Czy gospodynie domowe, matki to robią? Czy np. nauczycielki, lekarki, sprzataczki. Czy te które mieszkają na wsi czy w mieście. Poniżej kilka pytań na które odpowiedzi pokazałyby by pewien przekrój polskiego społeczeństwa. Drogie Panie proszę o wypełnianie.

1. Wiek
2. Stan cywilny
3. Potomstwo (wiek potomstwa)
4. Zawód
5. Miejsce zamieszkania
6. masturbuje się od..... ( pierwsza masturbacja)
7. Masturbowałam się jak miałam (wiek jeśli już tego nie robię)

Dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: masturbacja kobiet - ankieta

erotoman gawędziarz? WTF?

3

Za tępe pytania jak na socjologa,bez obrazy.

4

Kurde... wreszcie mi ktoś dziś humor poprawił
big_smile big_smile big_smile

5

już widzę te tabuny kobiet spieszące z odpowiedziami,żeby pan socjolog mógł sobie zwalić big_smile

6

No i koleś nie zdąży się rozwinąć i zadawać kolejnych pytań do ankiety big_smile

A będą jakieś nagrody za udział? Albo np. dla najstarszej, najmłodszej itp?

8

A gdzie 8. Nagraj filmik gdy się masturbujesz (będzie wykorzystany do analizy naukowej, aby porównać różne sposoby :-D )?

9

Ojej, nikt nie chce pomóc socjologowi... buuu

To może ja!

Także tak, więc, tak o, ten tego, yyyy no... wstydzam się tongue

big_smile

10

Taak, a później odwiedzi Was w domu hiszpańska inkwizycja

http://i.imgur.com/iVCpwgq.jpg

11

socjologg napisał/a:

Witam,
temat masturbacji był od zarania dziejów tematem tabu w polskiej kulturze. Jako, że ewoluujemy to pomału zmienia się to. Seksualność nabiera formy powszechnie akceptowalnej, zaczynamy o tym rozmawiać, mówić, pytać. Jednak  o ile mężczyźni/ chłopcy o masturbacji mówią chętniej o tyle kobiety/ dziewczyny już mniej. Literatura nie podaje takich statystyk. Moje pytanie więc do kobiet aby zmazać mit. Wiadomo masturbacja jest naturalnym sposobem rozładowania nepięcia. Ele czy jest domeną tylko nastolatek albo młodych kobiet. Czy gospodynie domowe, matki to robią? Czy np. nauczycielki, lekarki, sprzataczki. Czy te które mieszkają na wsi czy w mieście. Poniżej kilka pytań na które odpowiedzi pokazałyby by pewien przekrój polskiego społeczeństwa. Drogie Panie proszę o wypełnianie.

1. Wiek
2. Stan cywilny
4. Zawód
5. Miejsce zamieszkania

Dziękuję

O temat idealny dla Krejzolki. big_smile
1. Ponad 1000-ąc dokładnie nie pamiętam, a po za tym kobiet nie pyta się o wiek.
2. Staropanieństwo na wieki, wieków Amen.
3. Nic mi nie wiadomo.
4. Czarownica z zamiłowania i wykształcenia.
5. Za górami, za lasami, Chatka z pierników.
6. Nie masturbuje się, ponieważ mam za duże paznokcie (zawsze takie miałam).
7. Czytaj powyższy punkt.

Proszę. big_smile

12 Ostatnio edytowany przez Man707 (2016-08-27 22:39:19)

Dla kobiet to jest zbyt trudne pytanie. Dla nich najważniejsze na świecie jest to co inni sobie o nich pomyślą. Mają bardzo idiotyczne blokady mentalne. socjologg jak chcesz to mogę Ci taką ankietę zrobić na piśmie wśród przypadkowych osób na ulicy. Poważnie piszę. Tylko musisz wymyślić jakiś fajny wstęp typu dla kogo i po co ta ankieta. Podobne już robiłem, z doświadczenia wiem że na pierwsze 5 pytań odpowie 30% ankietowanych a na pozostałe dwa max 10%.

13

Man707 napisał/a:

Dla kobiet to jest zbyt trudne pytanie. Dla nich najważniejsze na świecie jest to co inni sobie o nich pomyślą. Mają bardzo idiotyczne blokady mentalne. socjologg jak chcesz to mogę Ci taką ankietę zrobić na piśmie wśród przypadkowych osób na ulicy. Poważnie piszę. Tylko musisz wymyślić jakiś fajny wstęp typu dla kogo i po co ta ankieta. Podobne już robiłem, z doświadczenia wiem że na pierwsze 5 pytań odpowie 30% ankietowanych a na pozostałe dwa max 10%.

Fajny temat, nie wiem dlaczego tyle ciętych wypowiedzi się pojawiło. Ja odpowiem później jak będę przy kompie, bo na tel nie lubię pisać.

14

socjologg napisał/a:

Witam,

1. Wiek
2. Stan cywilny
4. Zawód
5. Miejsce zamieszkania

Dziękuję

28 lat, panna, nie mam dzieci ani chłopaka.
Masturbuję się od dziecka, nie pamiętam wieku, może 3-4 lata. Potem miałam przerwę, od 2 podstawówki aż do wieku 16 lat. Od tamtej pory robię to częściej lub rzadziej.
Reszty informacji nie będę podawać, nie są istotne.
Swoją drogą zastanawia mnie jak wiele kobiet się masturbuje. Jest to temat tabu w kręgu kobiecym.

15

lily1988 napisał/a:

Swoją drogą zastanawia mnie jak wiele kobiet się masturbuje. Jest to temat tabu w kręgu kobiecym.

Podejrzewam ze ponad 90%.

16

lily1988 napisał/a:
Man707 napisał/a:

Fajny temat, nie wiem dlaczego tyle ciętych wypowiedzi się pojawiło. Ja odpowiem później jak będę przy kompie, bo na tel nie lubię pisać.

Ponieważ takie temary pojawiają się systematycznie i nie są one zakladane w celach naukowo-poznawczych a jedynie ku krótkotrwalej podniecie autora.

17

Powiedziałbym, że procent kobiet i mężczyzn jest bardzo podobny.

18

Iceni napisał/a:

Ponieważ takie temary pojawiają się systematycznie i nie są one zakladane w celach naukowo-poznawczych a jedynie ku krótkotrwalej podniecie autora.

Temat zamykam z powodu podanego powyżej. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » masturbacja kobiet - ankieta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024