załamana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » załamana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: załamana

Witam wszystkich jestem nowa na forum założyłam je ponieważ mimo tego że jestem w związku małżeńskim jestem nieszczęśliwa dzieje się tak z wielu powodów mój mąż ma swoje dziwne nie przyjemne zachowania a dziś na dobry początek dnia dostałam ochrzan od jego babci i jego mamy za wszystkie jego błędy którym to oczywiście ja jestem winna załamałam się bo ja ze swoją rodziną nie utrzymuje kontaktów nie mam nawet znajomych bo odcięłam się od wszystkich właśnie dla męża jestem samotna nie mam już w nikim wsparcia... czuje że dla wszystkich jestem tylko ciężarem zbędnym balastem, problemem.... nie radze sobie z tym próbowałam być twarda nie płakać ale podobno każdy kiedyś pęka czara goryczy się przelała już nie chce mi się żyć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: załamana

No, hej.
Masz taki budujacy, pozytywny nick...
Wygadaj sie na forum.

Czy 1994 to Twój rok urodzenia? Jeśli tak, to nie jest jeszcze za późno i nie musisz tkwić w toksycznym związku..

4

Dlaczego dla męża odcielas się od rodziny i znajomych?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » załamana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024