Chcę zrobić pierwsze paznokcie hybrydowe. Kosmetyczka poleciła mi nowe kolory od Patrici Kazadi, ale trudno mi wybrać konkretny. Na co dzień ubieram się w stonowane kolory - biel, szarości, czarny. Który z tej paletki by mi pasował? Ten delikatny fiolet (trzeci z prawej) podoba mi się bardzo.... Co myślicie?
Mi się osobiście podoba ten trzeci od lewej, pudrowy róż? Śliczny
Mi się osobiście podoba ten trzeci od lewej, pudrowy róż? Śliczny
Ten beżo-róż! Piękny jest. Znalazłam go i z bliska jeszcze ładniejszy jest!
Skoro ubierasz się w stosowane kolory, to paznokcie też takie powinny być. Kolor beżowy, nude zawsze i do wszystkiego wygląda dobrze. Ewentualnie jaśniutki róż lub jasnobrązowy. W sumie, do kolorów twoich ubrań będzie też pasowała czerwień, ale to zależy, czy lubisz takie zdecydowane barwy i czy możesz mieć takie w pracy.
Właśnie w czerwieni nie czuję się najlepiej. Tzn. lubię ją, ale na specjalne okazje - nie na co dzień. Ten Naked Truth mi się podoba, więc chyba się zdecyduję!
Dla mnie też Naked Truth jest najładniejszy
No i rzeczywiście padło na naked truth! Lakier już mam u siebie i na paznokciach. Powiem Wam, że na żywo wygląda pięknie - bardziej wpada w róż, delikatny fiolecik niż beż, ale to zależy od światła. Coś czuję, że szybko mi się ten kolor nie znudzi.
ale wzięłam jeszcze dark pop gdybym chciała coś zmienić.
a znacie inne ciekawe odcienie nude?