Kobiety.. potrzebuję waszej pomocy, sprawa jest bardzo ale to bardzo skomplikowana, ale zapewniam nie pożałujecie kiedy mnie wysłuchacie . Jeżeli któraś z was zechciałaby mnie wysłuchać to będę wdzięczny.
Kobiety.. potrzebuję waszej pomocy, sprawa jest bardzo ale to bardzo skomplikowana, ale zapewniam nie pożałujecie kiedy mnie wysłuchacie . Jeżeli któraś z was zechciałaby mnie wysłuchać to będę wdzięczny.
No i ...?
Mamy podać Ci numery telefonów, czy jak ?
Nie no co Ty, głupia sprawa ale nie wiem jak zrobić żeby nie było imienia itd..
jestem tutaj pierwszy raz więc rozumiesz..
No to nie używaj prawdziwych imion, albo najlepiej zmyśl imiona.
Nie musisz podawać wszystkiego ze szczegółami.
6 2016-08-23 20:51:28 Ostatnio edytowany przez kamilpacua (2016-08-23 21:08:17)
sgsgsgfgdcf
7 2016-08-23 20:55:14 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-23 20:59:18)
Spotkałem dziewczynę na weselu, była kelnerką od razu zaiskrzyło.. okazało się że ma chłopaka, ale nie jest z nim szczęśliwa, tylko jest z nim z przyzwyczajenia itd. Napisałem do niej na fejsie, odpisała i zaczeliśmy się poznawać. Jesteśmy dla siebie stworzeni, przeznaczenie nas do siebie sprowadziło, było dużo znaków, znajomi mówią że powinniśmy spróbować itd. Zostawiłem dla niej pracę za granicą, spotkaliśmy się było jak w bajce.. ale ona nadal się boi zostawić swojego chłopaka. Bo boi się że on coś sobie zrobi, bo to 8 lat, bo co ludzie powiedzą, i jest jeszcze cała masa informacji z którą musiałbym się z wami podzielić żebyście zrozumiały jak trudna jest sytuacja. Teraz jest tak że ja żyć z tym nie mogę, ona również, i ciąglę myślimy o sobie.
O ludzie, jakie to typowe...Panna nagle zdaje sobie sprawę, że jest niby nieszczęśliwa w związku, gdy poznaje innego Faceta.
A co miłością będziesz płacił rachunki, czy jak?
Jeśli chcesz pomocy musisz podać konkrety.
9 2016-08-23 20:59:10 Ostatnio edytowany przez kamilpacua (2016-08-23 21:06:50)
dgdfdfgd
Co do tego mają rachunki? jak już mówiłem ta cała sprawa jest skomplikowana.. oczekiwałem że zapytasz o jakieś szczegóły żeby lepiej poznać temat, dzięki czemu mogłabyś mi w jakiś sposób pomóc. Sory ale nie prosiłem o taka pomoc.
No, jak co mają do tego rachunki?
Przecież dla nieznanej, a co gorsze zajętej Kobiety rzuciłeś pracę i zmieniłeś miejsce zamieszkania.
Czy tak robią dojrzałe osoby?
A po co mi szczegóły, dla mnie istotne jest, że Kobieta ma Faceta i powinieneś się trzymać od Niej z daleka i tyle.
Chciałbyś być na miejscu tego Faceta?
Nie znasz całej sytuacji, chciałem Ci napisać wszystko po kolei w szczegółach. Głównie to że ona sama do tego doprowadziła, ale widać nie potrafisz wnikliwie wysłuchać drugiej osoby. Dzięki
Co do tego mają rachunki? jak już mówiłem ta cała sprawa jest skomplikowana.. oczekiwałem że zapytasz o jakieś szczegóły żeby lepiej poznać temat, dzięki czemu mogłabyś mi w jakiś sposób pomóc. Sory ale nie prosiłem o taka pomoc.
Sory, nikt za język nie będzie Cię ciągnąć.
Cóż sytuacja klasyczna, panna ma faceta, który jej się znudził ale nie zostawi go bo... ( tysiąc powodów ), poderwała sobie innego i dorabia rogi pierwszemu.
Spokojnie, pobawi się Tobą i wróci na stare śmieci. Albo tamten się dowie że, jest jeleniem i kopnie ją w dupę, wtedy będzie z Tobą lub znajdzie kolejnego frajera. Wsio.
13 2016-08-23 21:10:14 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-23 21:11:06)
Nie znasz całej sytuacji, chciałem Ci napisać wszystko po kolei w szczegółach. Głównie to że ona sama do tego doprowadziła, ale widać nie potrafisz wnikliwie wysłuchać drugiej osoby. Dzięki
Nie ma za co.
Ale tutaj na forum jest multum takich tematów i o zgrozo też tam pisze "że jestem/ jest w nieszczęśliwym związku", więc sorki, ale po co mam pytać?
Dla Ciebie, ta Kobieta powinna być nietykalna w przenośni i dosłownie.
Ja już mówiłem, potrzebowałem osoby która mnie dokładnie wysłucha. Ty taką nie jesteś, znasz zaledwie skrawek tego co było, i nie możesz na tym etapie czegokolwiek osądzać. Mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie.
Ja już mówiłem, potrzebowałem osoby która mnie dokładnie wysłucha.
Kolego tutaj jest forum publiczne, a nie gabinet psychoterapii online.
kamilpacua napisał/a:Ja już mówiłem, potrzebowałem osoby która mnie dokładnie wysłucha.
Kolego tutaj jest forum publiczne, a nie gabinet psychoterapii online.
Diana-1971, gdyby to nie był jeden z tych tematów, to można by nawet gabinet psychoterapii online dla Kolegi stworzyć, a tak to nie ma.
Ja cię wysłucham.
Opowiadaj.