obiecane oswiadczyny i nic :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » obiecane oswiadczyny i nic :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: obiecane oswiadczyny i nic :(

czemu zamykacie ten temat jest cakiem inny bo o oświadczynach jest pisane !!!!! nie jest alkoholikiem bo nie pije w dzien w dzien  tylko w weekendy  a tak to pracuje !!!A dzieciom niczego nie brakuje po tym jak obraczki kupiłam tak dla was to smieszne !!!Nic wiecej juz mu nie kupiłam tylko dzieci są dla mnie wazne  a ja nie mam prawo kochac odrazu na mnie najezdzacie!!!chciałam rady czy jest sens to ciagnąc czy taka osoba sie zmieni czy tylko mnie wykorzystuje i nie bierze powaznie tego zwiazku ???Niemiałam łatwego zycia  i niechce dalej cierpiec mam wspanialych dwoch synow ale tez bym chciala sobie ulozyc zycie a lata leca juz mam 26 lat i no patrzeć jak mi 30 stuknie i co nie mam prawa do szczęścia , ciałam tylko sie dowiedziec czy uwazacie ze mi się oswiadczy czy ma plany wobec mnie czy jestem tylko dla niego przystania bo ma on juz 36 lat i nic,przemysłam sobie ostatni czas dlatego musze miec pewnosc ze podejmuje sluszna decyzjie bo mysle o rostaniu czy czekac na te oswiadczyny i patrzec ze sie zmieni czy odejsc od niego i wyrzucic go z domu !!! .prosze o odpowiedz z waszej strony .Tak wiem pisałam ze pił  bo pije chodzi mi ze tylko same wekkendy zostaje sama bo nigdzie nie wyjdziemy i nigdzie mnie nie zaprosi ,tak jak z tymi wakacjami pisałam jezeli jestem latwowierna moze byc bo chce byc kochana odaje mu swoje serce na tacy ale tez to ma swoje granice i niechce tracic mlodosci dlatego napisalam jak jest sytulacja i chcialam wiedziec jaka jest wasza opinia a admina wogole nie rozumie bo to temat ktory tyczył sie oswiadczyn i moich dylematów a nie tych poprzednich postów dlaczego jestem blokowana.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-08-22 14:42:41)

Odp: obiecane oswiadczyny i nic :(

tak, ślub zagwarantuje ci szczęście, nagle wszystko się zmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, powodzenia

https://cdn.meme.am/instances/500x/67563158.jpg

3

Na co liczysz?
Dobrze wiesz, że się nie doczekasz ....
chyba, że wymusisz.
Sprzedaj obrączki i jedz z dzieciakami na wakacje.
Nie zmienisz go, bo on sam nie chcę zmian.

4

Załóż jeszcze 50 wątków, czy Ci się oświadczy?
Swoją drogą, nie źle doi to piwsko jak tylko w weekendy przepija 1500 zł.
Wiesz co, mamy równouprawnienie, kup sygnet i sama się oświadcz. big_smile

Przeczytałam inne posty Autorki i szczerze mówiąc pogubiłam się nieco. Mówimy o Dominiku czy Robercie? I czyje właściwie są te dzieci? big_smile

A co do oświadczyn, to się powtórzę - kup pierścionek, upij go i powiedz, że już się oświadczył. W ten sam sposób możesz go zaciągnąć do USC.

1500 zeta na piwo w weekendy, a na wakacje dla dzieci szkoda.... - brak słów.

6

Ostatni raz proszę, byś zapoznała się z regulaminem forum, który zaakceptowałaś, zakładając konto.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » obiecane oswiadczyny i nic :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024