Wstydliwy temat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wstydliwy temat.

Witam, mój obecny narzeczony jakieś dwa lata temu zdradził mnie a później na jakiś miesiąc, dwa (na dodatek w czasie sesji, świąt i sylwestra) zostawił dla tej dziewczyny. Później było wiele komplikacji, rujnowali mi nawzajem życie, On prośbą o wybaczenie, Ona okazała się mało zdrowa na umyśle, wydzwaniała do mnie w nocy z różnych numerów, udawała że piszą inne dziewczyny, że był też z nimi, kazała dzwonić swojej siostrze że przeze mnie miała wypadek... no mówię, dziecinada, cyrk na kółkach. Ja wybaczyłam bo uważam że każdy ma prawo do jednej szansy, nie ominęły mnie po drodze śmieszki typu wyjście do strip klubu z kolegą, rejestracja na portalu randkowym, niby stara ale to było jeszcze całkiem na początku, może uznacie że jestem głupia ale cały czas myślałam że to nie jest istotne, że wydorośleje. Teraz mój problem, w tym roku spędziliśmy nasze pierwsze wakacje za granicą, nadmienię że nie miałam nigdy innego partnera, jestem staroświecka, wierna Miłości. W ostatni dzień wakacji złapała mnie opryszczka narządów płciowych. Nie byłam u ginekologa, ciągle nie mogę się przemóc (proszę nie osądzajcie mnie za to bo nie jest to tematem), leczyłam na własną rękę. ALE skąd się ona wzięła... było mi głupio powiedzieć o tym mojemu tż ale musiałam, powiedziałam że teraz bez prezerwatywy nie będziemy się kochać i dotrzymałam słowa. Mi opryszczka kojarzy się z przenoszeniem drogą płciową więc zapytałam się czy mnie zdradził, zaprzeczył, powiedział że może to z basenu czy coś. Nie wiem, szukałam w internecie informacji czy to możliwe, brzydzę się basenów ale namówił mnie i trochę czasu w nim spędziłam, używałam też hotelowych ręczników. Czy to możliwe, czy raczej takowa nie istnieje i mogłam się tym zarazić tylko od mojego tż? Proszę bardzo o pomoc osoby, które wiedzą coś na ten temat. Jest to na pewno opryszczka, patrzyłam po zdjęciach, męczyłam się z gorączką przez prawie tydzień, zresztą wszystkie symptomy mi się zgadzały...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wstydliwy temat.

Ze swoim problemem zdrowotnym idź do ginekologa, przedstaw objawy, wylecz się. Spowiadać mu się nie musisz, więc nie czekaj już i idź.

Co do związku to teraz seks tylko z prezerwatywą (bo jak się domyślasz pewnie zdradza), śledzenie i węszenie, bo zaufania już nie ma i nie będzie. Rzeczywiście jesteś wierna w miłości, choć w miłości tej brakuje podstawowego elementu: zaufania... Jak wolisz.

3

Lekarz jest od leczenia, to nie ksiądz, czy nauczyciel od umoralniania.

Klio napisał/a:

w miłości tej brakuje podstawowego elementu: zaufania...

Ja bym powiedziała bardziej dostanie w miłości tej brakuje podstawowego elementu: miłości...

Od wielu lat gość kręci z inną panną, a ty łudzisz się, że skoro twój facet ma naiwną dziewczynę, która mu wierzy w każdą bajeczkę, to tak sam z siebie wydorośleje i zacznie traktować cię z szacunkiem i na poważnie, nie mówiąc już o takich elementach, które występują w bliskich relacjach ludzi jak zaufanie czy miłość.

4

Autorko chyba jesteś takim dużym dzieciakiem bo jak można być tak naiwną osobą które w oóle nie szanuje siebie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024