Dzień dobry od samotniczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry od samotniczki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dzień dobry od samotniczki

Hej wink

Jestem Gośka. Szukam nowych znajomych. Po prostu. Pewnie więcej jest tutaj dziewczyn niż facetów, ale chętnie mogłabym poznać też miłych panów.
Nie chodzi mi o żadne romanse, czy tego typu rzeczy. Po prostu chciałabym pogadać z kimś nowym.

Jeżeli chodzi o parę słów o mnie, to właściwie niewiele chyba mogę powiedzieć. Nie umiem.
Mam 22 lata i raczej szukam ludzi w zbliżonym wieku, ewentualnie starszych.
Ostatnio usłyszałam opinię, że jestem zamknięta w sobie. Nie chcę poznawać świata, ani otwierać się na nowe możliwości. Może to prawda. Nie mogę wskazać jakiś konkretnych zainteresowań. Ale studiuję. Wychodzi mi to. Naprawdę mało jest rzeczy, które mi nie wyszły.

Więc jeżeli masz ochotę porozmawiać zapraszam. Nie mogę obiecać, że rozmowa będzie fascynująca. Ale mogę obiecać, że będę się starać. Może akurat uda mi się poznać kogoś nowego smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzień dobry od samotniczki
lackadaisical napisał/a:

Hej wink

Jestem Gośka. Szukam nowych znajomych. Po prostu. Pewnie więcej jest tutaj dziewczyn niż facetów, ale chętnie mogłabym poznać też miłych panów.
Nie chodzi mi o żadne romanse, czy tego typu rzeczy. Po prostu chciałabym pogadać z kimś nowym.

Jeżeli chodzi o parę słów o mnie, to właściwie niewiele chyba mogę powiedzieć. Nie umiem.
Mam 22 lata i raczej szukam ludzi w zbliżonym wieku, ewentualnie starszych.
Ostatnio usłyszałam opinię, że jestem zamknięta w sobie. Nie chcę poznawać świata, ani otwierać się na nowe możliwości. Może to prawda. Nie mogę wskazać jakiś konkretnych zainteresowań. Ale studiuję. Wychodzi mi to. Naprawdę mało jest rzeczy, które mi nie wyszły.

Więc jeżeli masz ochotę porozmawiać zapraszam. Nie mogę obiecać, że rozmowa będzie fascynująca. Ale mogę obiecać, że będę się starać. Może akurat uda mi się poznać kogoś nowego smile

Witaj - poznasz tutaj wiele osób młodszych,starszych ( ja należę do tej drugiej kategorii wink )  Piszesz,że jesteś zamknięta w sobie - to forum pozwoli Ci się "otworzyć" smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry od samotniczki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024