uczulenie na płyn do higieny intymnej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » uczulenie na płyn do higieny intymnej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: uczulenie na płyn do higieny intymnej?

Witam, odkąd pamiętam używam płynu do higieny intymnej z Ziaja o różnych zapachach,  ostatnio kupiłam o zapachu Melonu którego jeszcze nigdy nie uzywalam i zauważyłam ze od tego czasu tamte miejsca sa ledwo zaczerwienione i czasami swędzą. Jestem pewna że to nie żadna infekcja gdyż raz juz taka przechodziłam i objawy baardzo szybko się nasilały. Podmylam sie tantum rosa, wszystkie  objawy minęły do czasu kiedy znow umylam sie tym plynem. Więc jak myślicie? To od tego plynu? Czy zmiana tylko zapachu moze uczulic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: uczulenie na płyn do higieny intymnej?
mariola3690 napisał/a:

Witam, odkąd pamiętam używam płynu do higieny intymnej z Ziaja o różnych zapachach,  ostatnio kupiłam o zapachu Melonu którego jeszcze nigdy nie uzywalam i zauważyłam ze od tego czasu tamte miejsca sa ledwo zaczerwienione i czasami swędzą. Jestem pewna że to nie żadna infekcja gdyż raz juz taka przechodziłam i objawy baardzo szybko się nasilały. Podmylam sie tantum rosa, wszystkie  objawy minęły do czasu kiedy znow umylam sie tym plynem. Więc jak myślicie? To od tego plynu? Czy zmiana tylko zapachu moze uczulic?

Witaj ! - ja bym Ci radziła podmywać się wypróbowanym płynem, bo jak sama zauważyłaś zmiana Ci raczej nie posłużyła,możliwe że jest w nim jakiś składnik,który Ci nie odpowiada. smile

3

Odp: uczulenie na płyn do higieny intymnej?

Oczywiscie, ze zmiana zapachu moze uczulic - inny zapach to przeciez inne substancje chemiczne. Czasem nawet ten sam plyn moze uczulac jezeli producent zmieni nawet nieznacznie recepturę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » uczulenie na płyn do higieny intymnej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024