Witam drogie Panie, chcę się podzielić moją sytuacją, bo już nie wiem co o tym myśleć. Poznalam faceta wszystko na poczatku było w porządku on wrócił do siebie za granice , ustalilismy, że we wrześniu do niego wyjezdzam. Po miesiacu znajomości dodałam z nim zdjęcie na portal społecznościowy. Po kilku dniach napisal zebym zdjęcia usuneła kiedy napisalam dlaczego powiedział ''po prostu'' po dluzszym, zadawaniu pytań w końcu powiedział dlaczego. No i teraz sie zaczęło, okazało się , że jego księgowa z pracy tam z zagranicy kocha sie w nim, Ona jest w separacji i ma 44 lata, a on 30. Żeby bylo smieszniej moj facet po rozstaniu ze swoją byla dziewczyna wyprowadzil sie z wynajmowanego domu ,bo nie chcial mieszkac sam i co sie okazalo KSIĘGOWA zaproponowala mu zeby zamieszkal z nia i jej bylym męzem , no i zamieszkał. Też nic o tym nie wiedzialam dopiero niedawno mi powiedzial. Kiedy powiedzialam mu zeby jej powiedzial ze spotyka sie ze mna on na to, że powie w swoim czasie ,bo ma takich charakter i bedzie mu przykro ,bo nie chce jej zranić. Choc ona juz wie, o mnie, dowiedziala sie chyba jak zobaczyla to zdjecie ktore wstawilam. Po tych slowach juz sama nie wiem co myslec. Na dodatek ona ciagle pisze mu komentarze kiedy doda jakies zdjecie , ale są to komentarze , ze wyglada to tak jakby ona z nim byla. Ja juz sama nie wiem co mam sobie o tym myslec , wyjezdzam do niego we wrzesniu i martwie sie czy on mnie nie oszukuje. On mi mowi, ze nigdy nie dawal jej żadnych nadziei ani nic w tym rodzaju ,ale nie wiem czy moge mu wierzyć. Juz nie wiem czy ta kobieta ma cos z glowa czy on mnie oszukuje. Kobietki wiem ,ze napisane troche bez ładu i składu ,ale jestem tak zestresowana, że wybaczcie mi.
Ty jedziesz do niego, a on mieszka z ksiegowa i jej bylym mezem ?
Spokojnie.Za mocno sie nie angazuj i czekaj co czas pokaze.
Pojedziesz tam i zobaczysz co i jak.
A moze nie pojedziesz, bo on sie wycofa ?
Czekaj na rozwoj sytuacji.Ale to nie jest normalne, ze on mieszka z nia.Tym bardziej, ze ona sie w nim podkochuje.
Przecież oni ze sobą się grzmocą. Facet sprzedaje się za dach pod głową. Przy okazji porucha.
CWANIAK.
Obleśny typ.
Widziałam kilka Twoich wątków i powiem Ci ,że masz szczęście trafiać na takich dupków . Rzuć go poszukaj sobie normalnego , który nie będzie kombinował i cudował coś na boku a Cię szanował po tych wpisach to szacunku i miłości z strony tych facetów nie widać
Ty jedziesz do niego, a on mieszka z ksiegowa i jej bylym mezem ?
Spokojnie.Za mocno sie nie angazuj i czekaj co czas pokaze.
Pojedziesz tam i zobaczysz co i jak.
A moze nie pojedziesz, bo on sie wycofa ?
Czekaj na rozwoj sytuacji.Ale to nie jest normalne, ze on mieszka z nia.Tym bardziej, ze ona sie w nim podkochuje.
tzn chodzi o to ,ze on sie wyprowadza niedlugo do swojego poprzedniego domu i bedziemy mieszkac sami , ale mnie to wszystko dobija juz. Sama nie wiem co o tym myslec on naprawde jest za mna , widac ze mu zalezy ,ale ta sytuacja nie daje mi jednak spokoju
Widziałam kilka Twoich wątków i powiem Ci ,że masz szczęście trafiać na takich dupków . Rzuć go poszukaj sobie normalnego , który nie będzie kombinował i cudował coś na boku a Cię szanował po tych wpisach to szacunku i miłości z strony tych facetów nie widać
Chcę tam pojechać i zobaczyc ja sprawy będą sie miały , jeżeli on coś z nią na boku to i tak to wyjdzie na jaw. Ja wtedy od razu wróce do PL , chcę po prostu jechac i sprawdzić czy bylam oszukiwana , bo nie chcę żyć w nieświadomości
7 2016-08-03 12:07:56 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-08-03 12:09:54)
Twoj chlopak, zakochany w Tobie, jego ksiegowa, zakochana w nim, jej byly maz....aktualnie niezakochany w nikim... a moze jednak podkochuje sie cichcem w obojgu? i wszyscy razem pod jednym dachem. Jak w czeskiej komedii. Jak lubisz komedie, to jedz ![]()
On kłamie .Jak tam pojedziesz Ona będzie pewnie na wyjezdzie .Szczery facet nic by Ci nie powiedział ,że macie wspolne zdjęcie.