w wielkiej rozsypce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » w wielkiej rozsypce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez oko13 (2016-08-01 14:09:51)

Temat: w wielkiej rozsypce

Hej ! Ostanio tzn 3 dni temu za granicą poznałam bardzo interesująca osobę,  ktora spodobala mi sie od pierwszego wejrzenia,  od poczatku marzyłam o tym aby zagadał do mnie i sie stało . Przedostatniego dnia pobytu tam rozmawialismy ze Soba do baardzo późna  , patrzyliśmy sobie w oczy itp..  Bylo bardzo fajnie.  Nastepnego dnia przytulił mnie na powitanie,  pozniej przy duzym zbiorowisku ludzi patrzylismy sobie prosto w oczy caly czas i usmiechalismy sie do siebie..  Kiedy juz sie rozjezdzalismy kazdy w inna str to myślałam że nie pożegna sie natomiast on przyszedl i przytulił mnie,  wiem ze to głupie ale zakochałam sie w nim, czuje sie bardzo dziwnie,  nigdy sie tak nie czulam,  niekiedy chce mi sie plakac na mysl o tym ze nigdy mam go Nie zobaczyc (dzieli nas ponad 100km) ... Od tych 3 dni ani razu nie napisal do mnie...  Jest mi bardzo przykro...  Co jest we mnie nie tak...  Co sie dzieje,  jak mam to odbierać...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: w wielkiej rozsypce
oko13 napisał/a:

Hej ! Ostanio tzn 3 dni temu za granicą poznałam bardzo interesująca osobę,  ktora spodobala mi sie od pierwszego wejrzenia,  od poczatku marzyłam o tym aby zagadał do mnie i sie stało . Przedostatniego dnia pobytu tam rozmawialismy ze Soba do baardzo późna  , patrzyliśmy sobie w oczy itp..  Bylo bardzo fajnie.  Nastepnego dnia przytulił mnie na powitanie,  pozniej przy duzym zbiorowisku ludzi patrzylismy sobie prosto w oczy caly czas i usmiechalismy sie do siebie..  Kiedy juz sie rozjezdzalismy kazdy w inna str to myślałam że nie pożegna sie natomiast on przyszedl i przytulił mnie,  wiem ze to głupie ale zakochałam sie w nim, czuje sie bardzo dziwnie,  nigdy sie tak nie czulam,  niekiedy chce mi sie plakac na mysl o tym ze nigdy mam go Nie zobaczyc (dzieli nas ponad 100km) ... Od tych 3 dni ani razu nie napisal do mnie...  Jest mi bardzo przykro...  Co jest we mnie nie tak...  Co sie dzieje,  jak mam to odbierać...

Wałcz o tę miłość!  Zadzwoń do niego albo lepiej pojedź tam!
Taka piękna i wielka miłość nie może się tak skończyć!

3

Jest też opcja żeby tego nie robić; uwierz, że za tydzień Ci przejdzie.

4

Zgadzam się, walcz a może jesteście sobie przeznaczeni. 100km to nie drugi koniec świata wink

A wymieniliście się chociaż numerami telefonów? Bo może zapomnieliście od tego patrzenia w oczy...

6

Ile masz lat?

7

Autorka z tym facetem tyle czasu patrzyli sobie w oczy, że mają chyba zeskanowane swoje kompletne profile siatkówki wink

8

Lodywaniliowe napisał/a:

Jest też opcja żeby tego nie robić; uwierz, że za tydzień Ci przejdzie.

Może masz rację

9

Brainless napisał/a:

Autorka z tym facetem tyle czasu patrzyli sobie w oczy, że mają chyba zeskanowane swoje kompletne profile siatkówki ;)

Haha,  dokładnie!

10

santapietruszka napisał/a:

A wymieniliście się chociaż numerami telefonów? Bo może zapomnieliście od tego patrzenia w oczy...

Wymienilismy się FB smile

11

rossanka napisał/a:

Ile masz lat?

17 wink

12

majkaZ napisał/a:

Zgadzam się, walcz a może jesteście sobie przeznaczeni. 100km to nie drugi koniec świata wink

Nie chce sie narzucać, skoro on nie pisze tzn że niechce niczego więcej ..

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » w wielkiej rozsypce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024