Urodziny kobiety ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Urodziny kobiety ?

Witam , jak co roku mam problem z doborem prezentu dla mojej kobiety, pomożecie mam 2 tygodnie ,jakieś propozycję?? mogą być prezenty jak i jakieś iventy dzięki smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urodziny kobiety ?

naprawdę uważasz, że obcy ludzie doradzą Ci najlepszy prezent dla Twojej kobiety? serio???

3

a jestes pewny, ze ta kobieta jest Twoja?

4

jeśli macie pisać coś co nie wnosi do wątku odpuśccie szkoda waszego czasu;)

5

no ok, to moje propozycje sa takie:

dalekie horyzonty, antologia opowiadan science fiction
dzieje zachodniej filozofii
encyklopedia mineralow szlachetnych
duza szczotka ladnie wybarwionego kwarcu
porzadny teleskop
akwarium z rybkami

nie ma za co smile

6

adiaphora, BRAVO!

Dodaję swoje propozycje:
- zestaw piwowara
- lutownica
- 2-letnie drzewko awokado
- różowa sukienka z falbaną

7

- tydzień na netkobietach tongue

8

Błagam Cię,
nie potwierdzaj reguły dotyczącej tych facetów z umysłami ścisłymi smile
WYKAŻ SIĘ INWENCJĄ!
Co ona lubi? co lubi robić?

9

GosiaSrosia napisał/a:

Błagam Cię,
nie potwierdzaj reguły dotyczącej tych facetów z umysłami ścisłymi smile
WYKAŻ SIĘ INWENCJĄ!
Co ona lubi? co lubi robić?

Ja mam umysł ścisły, a inwencji mi nie brakuje tongue

10

W takim razie skup się swoim ścisłym umysłem, którego Ci zazdroszczę, skup się na swojej kobiecie i pomyśl co sprawiłoby jej radość, a czego nie kupi sobie sama....

smile

11

Mam się skupiać na kimś, kto nie istnieje? Hmmm, operujemy w zbiorze liczb urojonych big_smile

Jeśli tydzień na netkobietach nie jest wystarczająco dobry, to musiałbym jeszcze znać zakres cenowy, w jakim się mogę poruszać smile

12

Ahahaha! big_smile
Przez moment myślałam że to Ty założyłeś ten wątek...
Wybacz tongue

13

Ian napisał/a:

Witam , jak co roku mam problem z doborem prezentu dla mojej kobiety, pomożecie mam 2 tygodnie ,jakieś propozycję?? mogą być prezenty jak i jakieś iventy dzięki smile

Skoro to Twoja kobieta,to Ty powinieneś wiedzieć co jej się podoba,co chciałaby mieć, z czego może być zadowolona. Perfumy?, kolczyki?, bransoletka?, torebka?, bluzeczka? a może szlafroczek? Ty musisz zdecydować,na forum tylko mogą Ci podpowiedzieć, nie wybrać za Ciebie.

14

GosiaSrosia napisał/a:

Ahahaha! big_smile
Przez moment myślałam że to Ty założyłeś ten wątek...
Wybacz tongue

Nie obrażaj mojej inteligencji big_smile

15

natolinka napisał/a:
Ian napisał/a:

Skoro to Twoja kobieta,to Ty powinieneś wiedzieć co jej się podoba,co chciałaby mieć, z czego może być zadowolona. Perfumy?, kolczyki?, bransoletka?, torebka?, bluzeczka? a może szlafroczek? Ty musisz zdecydować,na forum tylko mogą Ci podpowiedzieć, nie wybrać za Ciebie.

Kobiety lubią praktycznych i zaradnych mężczyzn, lepiej niech kupi dobry blender, najnowszy zestaw Vileda, komplet garnków, a jak kobitka nie lubi babskich prac, niech pomyśli nad dobrą wiertarką, nową kosiarką, ew. myjką ciśnieniową. big_smile

16 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-08-02 22:14:24)

Ja wiem drogie Panie, że Wam się głównie odkurzacze, lutownice i szczotki do zamiatania podłogi marzą tongue ale ja jednak dam autorowi mojego tipa. Ja po prezent dla kobiety idę zazwyczaj do jakiegoś upscale deparment store i się rozglądam. Nie wiem jakie tam macie w Polsce, w Holandii to jest de Bijenkorf. Jeszcze mi się nie zdażyło, żebym wrócił z pustymi rekami. Jeśli autor potrzebuje już na prawdę bardziej łopatologicznych rad to proponuję taki (nie)skromny zestaw Calvin Klein big_smile
http://lb5.dstatic.pl/images/22410454/I520x520-calvin-klein-underwear-seductive-comfort-biustonosz-pushup-ivory-zalando-brazowy-casual.jpg

17 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-08-03 10:06:53)

GosiaSrosia, Twoje propozycje bija wszystko na glowe. Mnie sie podoba zwlaszcza rozowa sukienka z falbaną w duecie z lutownicą. Urocze wink

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024