Ciąża, facet, zdrada (?) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciąża, facet, zdrada (?)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Ciąża, facet, zdrada (?)

Czesc Wszystkim.
Chciałam was prosić o pomoc. Jestem w ciąży, przytylam, buzują mi hormony moze jestem przewrażliwiona, ale podejrzewam mojego faceta o zdradę. Niedawno zamieszkalismy razem, w większym mieście. Wytrzymam tydzień. Mój facet od kad Zaszlam w ciaze, źle mniee traktuje, tzn jeszcze przed ciążą był chamski, alE ja byłam tak bardzoo ślepa że mu na to pozwalam. Dopiero w ciąży, chyba jednak kobieta bardziej dojrzewa i zrozumiałam ze nie pozwolee mu na podle odzywki. dodam że dziecko niee było planowane ale też nie byliśmy w szoku jak dowiedziałam się ze jestem. Na początku był sex itd wszystko ok. Nagle jak zamieszkalismy, on Nie ma ochoty.. śpi czasem w salonie. Mało rozmawiamy, mało daje mi czułości i miłość. Pracuje do 19 czasem 20, 21 . Wziął sobie dwie prace naraz i jeedna robi po godzinach. Jestem pewna że pracuje. Ale problem pojawił się jak pewnego dnia się spakowałam i wyjechałam do mamy.  Jakoś bardzo nie prosił żebym wracała, dallej oschły czasem chamski. W końcu się do gadalisny, już zastanawiałam się kiedy wracać. . Aż pewnego dnia dzwoniee do niego a on wciety. Opijali nowego pracownika. Dzwonił kłamał ze niee pił mimo ze słyszałam po głosie że pił. Został na noc. Na drugi dzień rozmawiamy a on ze jednak wrócił na nasze mieszkanie. Dodam że parę pięter wyżej mieszka laska z którą kiedyś laczyyly goo bliższe stossunki. Wiadome, sex ;/
Tak jak wspomniałem wyżej rozmawialiśmy a on zaczął się płatać mówił ze jednak spał u nich, za chwilę że jeden z pracowników opowiadał coos o drugim. Zapytałam dlaczego sam tegoo nie słyszał skoro spał u nich. Za chwilę że przecież Ci mówilem ze pojechałem na mieszkanie a do nich rano przed pracą wpadłem. Zaczall się tak plątać, rozplakalaam się . Chyba sam już nie wiedział gdzie spal;(  Przy okazji chciałam sprawdzić jego reakcję, a on tylko kilka razy zapewniał ze nigdyy by mnie niee zdradził itp a za chwilę zaczął wrzeszczeć że jestem chora itd. I od tej pory się nie odzywamy. Czuję że mógł to zrobić, chociaż niee jestem pewna i to mnie zabija. Zabrakło mi jego przekonywania mnie do końca ;( olal mniee. Nie odzywa się . Ja też nie Mam zamiaru. Coo myślicie przesadzam ? Powinnam pojechać do niego? To on powinien mnie ;////. 
zapewnić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża, facet, zdrada (?)
SmutnaJa24 napisał/a:

Czesc Wszystkim.
Chciałam was prosić o pomoc. Jestem w ciąży, przytylam, buzują mi hormony moze jestem przewrażliwiona, ale podejrzewam mojego faceta o zdradę. Niedawno zamieszkalismy razem, w większym mieście. Wytrzymam tydzień. Mój facet od kad Zaszlam w ciaze, źle mniee traktuje, tzn jeszcze przed ciążą był chamski, alE ja byłam tak bardzoo ślepa że mu na to pozwalam. Dopiero w ciąży, chyba jednak kobieta bardziej dojrzewa i zrozumiałam ze nie pozwolee mu na podle odzywki. dodam że dziecko niee było planowane ale też nie byliśmy w szoku jak dowiedziałam się ze jestem. Na początku był sex itd wszystko ok. Nagle jak zamieszkalismy, on Nie ma ochoty.. śpi czasem w salonie. Mało rozmawiamy, mało daje mi czułości i miłość. Pracuje do 19 czasem 20, 21 . Wziął sobie dwie prace naraz i jeedna robi po godzinach. Jestem pewna że pracuje. Ale problem pojawił się jak pewnego dnia się spakowałam i wyjechałam do mamy.  Jakoś bardzo nie prosił żebym wracała, dallej oschły czasem chamski. W końcu się do gadalisny, już zastanawiałam się kiedy wracać. . Aż pewnego dnia dzwoniee do niego a on wciety. Opijali nowego pracownika. Dzwonił kłamał ze niee pił mimo ze słyszałam po głosie że pił. Został na noc. Na drugi dzień rozmawiamy a on ze jednak wrócił na nasze mieszkanie. Dodam że parę pięter wyżej mieszka laska z którą kiedyś laczyyly goo bliższe stossunki. Wiadome, sex ;/
Tak jak wspomniałem wyżej rozmawialiśmy a on zaczął się płatać mówił ze jednak spał u nich, za chwilę że jeden z pracowników opowiadał coos o drugim. Zapytałam dlaczego sam tegoo nie słyszał skoro spał u nich. Za chwilę że przecież Ci mówilem ze pojechałem na mieszkanie a do nich rano przed pracą wpadłem. Zaczall się tak plątać, rozplakalaam się . Chyba sam już nie wiedział gdzie spal;(  Przy okazji chciałam sprawdzić jego reakcję, a on tylko kilka razy zapewniał ze nigdyy by mnie niee zdradził itp a za chwilę zaczął wrzeszczeć że jestem chora itd. I od tej pory się nie odzywamy. Czuję że mógł to zrobić, chociaż niee jestem pewna i to mnie zabija. Zabrakło mi jego przekonywania mnie do końca ;( olal mniee. Nie odzywa się . Ja też nie Mam zamiaru. Coo myślicie przesadzam ? Powinnam pojechać do niego? To on powinien mnie ;////. 
zapewnić

Sama piszesz,że jeszcze przed ciążą był chamski i dalej z nim byłaś, a teraz sądzisz, że urodzi się dziecko i on będzie czułym,opiekuńczym  tatusiem?? nie licz na to,on wg mnie nie nadaje się do życia w rodzinie, ale to niestety też jest Twoja wina, że pozwalałaś mu na takie traktowanie Ciebie,jak raz zaczął,tak zawsze będzie traktować Ciebie po chamsku. Nie wiem, czy nie lepiej byłoby i dla Ciebie i potem dla dziecka, abyś od niego teraz odeszła i miała względny spokój, a alimenty i tak musi płacić,no chyba, że chcesz aby dalej traktował Ciebie  źle,co oczywiście odbije się wszystko na dziecku.Zastanów się,przemyśl i wyviągnij wnioski,co jest dla Ciebie ważne: male dziecko,które potrzebuje ciszy i spokoju, czy dziecko i chamski tatuś???? który matkę dziecka może doprowadzić do rozstroju nerwowego???

3

Przykro mi moja Droga ,ale sytuacja nie przedstawia się korzystnie .Kobieta bedąc w ciąży zasługuje ze strony mężczyzny na wsparcie i opiekę.Najwyraźniej ten Twój Pan nie poczuwa się do obowiązku zrozumienia co to znaczy odpowiedzialność i to w tej chwili podwójną za Ciebie i za Waszego Szkraba.To wszystko jest bolesne dla Ciebie i Wiem jak bardzo w tym wszystkim trudno jest Ci znaleźć spokój,który w tej chwili potrzebujesz zważywszy na swój stan.Myślę że teraz w pierwszej kolejności skup się na Swojej dzidzi i staraj się ją chronić od dodatkowych stresujących bądźców.Dbaj wyjątkowo o Siebie.Wiem że oczekujesz konkretnej odp co i jak,ale najważniejsze ,abyś wszystko robiła według własnych odczuć ,intuicji ...Facet niestety jest okropny.

4

To dopiero 3miesiiac. Bardzo go kocham ale boli mnie że tak szybko poddał się w udowodnieniu mi co tak naprawdę wtedy robił i czy Mnie nie zdradził ;( oczywiście ze myslle o dziecku. Nie pozwolę żeby krzyczal naa mnie przzy dziecku dlatego odejdę ale jeszcze teraaz zastanawiam się czy nie przegielam czy nie przrsadzilam, i czyy wrócić i go przeprosić. Niby nie chowa telefonu, nie wychodzi nigdzie pachnący its. Może ją mam paranoje?  On ma stresująca pracę i myssle że odreagowuje na mnie;/ jak przestanie pracac po godzinach może będzie inaczej.. (wiem. Bronie go)

5

Strasznie mi go brakuje, jegoo przytuleniaa, pocałunku. Czytałam na innych forach że mężczyźni w trakcie ciąży często siie dla kobiet zmieniają. Negatywnie. Ale ja go nie namawiałam na dziecko przecież ;(. Co zrobić zebby wzbudzić w nim znowwu zainteresowanie. moje nie odzywanie się kilka dni jak narazie nie działa.  Tak bym chciała żeby rozumiał mniee. Moje paraanoje itd.. a ciężko się z nim rozmawia. Wraca zmęczony je gra na komputerze Chwile ucalluje mnie i tylle . Spi jakk zabity

6

Kochanie mężczyzna rozczula się nad swoją ciężarną kobietką, a nie ją dołuje.I tak samo jest dla niego sexi jak przed ciążą a nawet i bardziej.Wiem ,że tęsknisz .Ale pomyśl ,że jeśli On tego nie zrobił ,to będzie chciał z Tobą wyjaśnić i lepiej będzie jak sam do Ciebie przyjdzie .

7

Summertime dziękuje za odpowiedź. Masz rację. Ale ja czuję nacisk że strony mojej mamy, bo przeżywa ze wynajl mieszkanie a ja teraz w domu zamiast z nim mieszkam. Ona nie wie o tymm co sie stało tym razem, i tak twierdzi że jestem aż przesadnie zazdrosna. I przecież nie powiem jej o naszym życiu lozkowym itd. Bo jaakos niee chce z nią o tym rozmawiać..
Ale tez już nie wytrzymuje z nią w domu i az chciałabym jeechac gdzieś ale nie mam gdzie.

8 Ostatnio edytowany przez Summertime (2016-07-30 19:46:45)

No tak rozumiem ,to wszystko i dobrze robisz nie wtajemniczając w intymności łóżkowe, Swojej mamy.Pamiętaj Kochana, że To Twoje życie i to Ty masz czuć się dobrze i tylko Twoje decyzje dadzą Ci właściwą ścieżkę.Mamusie zwykle są mądre .Ale nie rozumieją lub nie chcą pojąć ,że życie ich dorosłego dziecka ,to mają być wyłącznie jego decyzje.Twoje serduszko czuje coś co nie daje Ci spokoju myślę, że włączając w ,to rozsądek dokonałaś w obecnej chwili dobrego wyboru.Resztę czas pokaże.Przecież ,to Ty musisz się dobrze czuć w związku ,a facet też ma brać w tym udział.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciąża, facet, zdrada (?)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024