Witam. Nie chcialam powielac watkow podbilam jeden z tem ale cisza. Moze teraz mi ktos pomoze. Kobiety jestescie bardziej doswiadczone wiec pytam. To sa moje pierwsze tabletki anty, zero doswiadczenia. Mam Vibin. Pierwsza tabletke nalezy przyjac 1 dnia krwawienia. Moj organizm zrobil mnie w ciula a i ja okazalam sie nadgorliwa (chyba). Okres powinnam dostac 25 lecz juz 23 mialam przez caly dzien plamienie (jasna krew) i jako ze nie chcialam przeoczyc 1 dnia cyklu wzielam 1 tabletke. Dzisiaj 24 plamienie jest nadal jednak nie jest to wulkan okresowego zalania. Obawiam sie, ze sie pospieszylam. Co teraz? Czy bede chroniona? Brac caly czas juz nic nie zmieniac? Za odp z gory dziekuje :*
Zawsze miałaś normalny okres tak? regularny? Wiec jesli teraz krawienie było wczesniej to na pewno to był okres i może ze stresu po prostu,wiec spokojnie nic sie nie martw,przez pierwsze 7 dni nie jestes chroniona,pamiętaj o tym. Jeżeli to Twoje pierwsze tabletki to normalne że organizm się przyzwyczaja. Ja podczas calego pierwszego opakowania krwawiłam,raz mniej,raz więcej. Zależy od kobiety i jej organizmu.