Witam.
1 2016-07-24 10:08:16 Ostatnio edytowany przez Misiek92 (2016-07-24 22:39:38)
Witamy witamy
Witam.
I to ta beznadziejna sytuacja, bo witasz...?
Przeczytaj regulamin forum, zanim założysz wątek, to pomaga.
Napisał post, a potem usunął jego treść. Geniusz zbrodni, teraz nigdy się nie dowiemy, co autor miał na myśli
Napisał post, a potem usunął jego treść. Geniusz zbrodni, teraz nigdy się nie dowiemy, co autor miał na myśli
ZAWSZE ubolewam nad takimi użytkownikami...
6 2016-07-24 10:40:16 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-24 10:40:39)
Brainless napisał/a:Napisał post, a potem usunął jego treść. Geniusz zbrodni, teraz nigdy się nie dowiemy, co autor miał na myśli
W dodatku coś mi świta, że to nie pierwszy raz i już coś podobnego ktoś wywinął tutaj miesiąc temu
Cyngli napisał/a:Brainless napisał/a:Napisał post, a potem usunął jego treść. Geniusz zbrodni, teraz nigdy się nie dowiemy, co autor miał na myśli
W dodatku coś mi świta, że to nie pierwszy raz i już coś podobnego ktoś wywinął tutaj miesiąc temu
Ludzie ciągle to robią. Nie podobają się odpowiedzi? Bach, usuwamy treść pierwszego postu, a potem wszystkie swoje wypowiedzi...
A potem nie wiadomo, o co chodzi w danym wątku. I się robi syf.
Bo to technicznie głupota jest. Warto by zapytać czy da się to jakoś zmienić.
Zamiast blokować edycję postu po północy, lepsza byłaby blokada nakładana pół godziny po napisaniu posta. Wtedy ludzie dobrze zastanawialiby się nad tym, co chcą napisać.
Chociaż w tym przypadku autor usunął treść postu parę minut po jego umieszczeniu, więc podejrzewam, że chodziło o zwykły szitstorm.
Jeśli chodzi o edytowanie postów, to sama dużo z tego korzystam, często nie mogę zebrać myśli do kupy i parę razy coś dopisuję.
Jeśli chodzi o edytowanie postów, to sama dużo z tego korzystam, często nie mogę zebrać myśli do kupy i parę razy coś dopisuję.
Ja również, więc myślę, że ok. pół godziny-godzina byłoby dobre.
Chodziło mi raczej o to, że usunięcie tematu:
a) skutkowałoby zniknięciem także komentarzy, albo
b) byłoby niemożliwe
Albo zablokować edytowanie dla nowych użytkowników (poniżej 50 postów) bez zgody moderatora.
Witam.
Czesc Misiek,
uwazam ze jeszcze nie jest tak zle. Przede wszystkim nie powinienes sie zalamywac, bo to nie koniec swiata. Ale z drugiej strony rozumiem, ze czujesz sie jak w ciemnej dupie.
Zapytaj najlepiej czy to tak na powaznie. No i przede wszystkim: szczera rozmowa. Tylko pamietaj zeby bardziej zwracac uwage na to co robi, niz na to co mowi.
Mlody jestes wiec niejedna taka sytuacja jeszcze przed Toba. Na ale w Twoim wieku to nie ma co wybrzydzac tylko trza brac co zycie daje.
A moze w ogole napisz cos wiecej, zebysmy mogli Ci lepiej doradzic. Tylko w sumie juz wiecej szczegolow nie podawaj, bo internet to tak do konca anonimowy nie jest.
Mam nadzieje ze pomoglem.
Pozdrawiam
15 2016-07-26 13:51:04 Ostatnio edytowany przez Misiek92 (2016-07-26 22:42:34)
Bkj
16 2016-07-26 16:19:18 Ostatnio edytowany przez zbyt.zaradny (2016-07-26 16:58:30)
Czesc, fajnie ze jeszcze odezwalas.
Naprawde nie trzeba bylo kasowac pierwszego posta bo z pewnoscia dostalabys wiecej porad i wsparcia.
Czesto samo tylko wygadanie sie i zostanie wysluchanym pomaga.
Napisz prosze jeszcze raz co sie dzieje.
Pozdrawiam
Ten człowiek jest chory, znalazł sobie inną, przez to wszystko nawet nie mogę spać. Niema już o czym pisać.
Tak czasem bywa w zyciu
No tak. Może i tak będzie lepiej, byłam zdenerwowana,ale teraz już mam go gdzieś.
No tak. Może i tak będzie lepiej, byłam zdenerwowana,ale teraz już mam go gdzieś.
Nie jestem pewien czy znalazł sobie kogoś jakieś szczegóły?. To najlepsze rozwiązanie w takim przypadku.