Beznadziejna sytuacja... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Beznadziejna sytuacja...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez Misiek92 (2016-07-24 22:39:38)

Temat: Beznadziejna sytuacja...

Witam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Beznadziejna sytuacja...

Witamy witamy

3

Misiek92 napisał/a:

Witam.

I to ta beznadziejna sytuacja, bo witasz...?

Przeczytaj regulamin forum, zanim założysz wątek, to pomaga.

4

Napisał post, a potem usunął jego treść. Geniusz zbrodni, teraz nigdy się nie dowiemy, co autor miał na myśli wink

5

Brainless napisał/a:

Napisał post, a potem usunął jego treść. Geniusz zbrodni, teraz nigdy się nie dowiemy, co autor miał na myśli wink

ZAWSZE ubolewam nad takimi użytkownikami...

6 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-24 10:40:39)

Cyngli napisał/a:
Brainless napisał/a:

W dodatku coś mi świta, że to nie pierwszy raz i już coś podobnego ktoś wywinął tutaj miesiąc temu smile

7

Brainless napisał/a:
Cyngli napisał/a:
Brainless napisał/a:

W dodatku coś mi świta, że to nie pierwszy raz i już coś podobnego ktoś wywinął tutaj miesiąc temu smile

Ludzie ciągle to robią. Nie podobają się odpowiedzi? Bach, usuwamy treść pierwszego postu, a potem wszystkie swoje wypowiedzi...
A potem nie wiadomo, o co chodzi w danym wątku. I się robi syf.

8

Bo to technicznie głupota jest. Warto by zapytać czy da się to jakoś zmienić.

9

Zamiast blokować edycję postu po północy, lepsza byłaby blokada nakładana pół godziny po napisaniu posta. Wtedy ludzie dobrze zastanawialiby się nad tym, co chcą napisać.
Chociaż w tym przypadku autor usunął treść postu parę minut po jego umieszczeniu, więc podejrzewam, że chodziło o zwykły szitstorm.

10

Jeśli chodzi o edytowanie postów, to sama dużo z tego korzystam, często nie mogę zebrać myśli do kupy i parę razy coś dopisuję.

11

Cyngli napisał/a:

Jeśli chodzi o edytowanie postów, to sama dużo z tego korzystam, często nie mogę zebrać myśli do kupy i parę razy coś dopisuję.

Ja również, więc myślę, że ok. pół godziny-godzina byłoby dobre.

12

Chodziło mi raczej o to, że usunięcie tematu:
a) skutkowałoby zniknięciem także komentarzy, albo
b) byłoby niemożliwe

13

Albo zablokować edytowanie dla nowych użytkowników (poniżej 50 postów) bez zgody moderatora.

14

Misiek92 napisał/a:

Witam.

Czesc Misiek,
uwazam ze jeszcze nie jest tak zle. Przede wszystkim nie powinienes sie zalamywac, bo to nie koniec swiata. Ale z drugiej strony rozumiem, ze czujesz sie jak w ciemnej dupie.
Zapytaj najlepiej czy to tak na powaznie. No i przede wszystkim: szczera rozmowa. Tylko pamietaj zeby bardziej zwracac uwage na to co robi, niz na to co mowi.
Mlody jestes wiec niejedna taka sytuacja jeszcze przed Toba. Na ale w Twoim wieku to nie ma co wybrzydzac tylko trza brac co zycie daje.
A moze w ogole napisz cos wiecej, zebysmy mogli Ci lepiej doradzic. Tylko w sumie juz wiecej szczegolow nie podawaj, bo internet to tak do konca anonimowy nie jest.
Mam nadzieje ze pomoglem.
Pozdrawiam

15 Ostatnio edytowany przez Misiek92 (2016-07-26 22:42:34)

Bkj

16 Ostatnio edytowany przez zbyt.zaradny (2016-07-26 16:58:30)

Czesc, fajnie ze jeszcze odezwalas.
Naprawde nie trzeba bylo kasowac pierwszego posta bo z pewnoscia dostalabys wiecej porad i wsparcia.
Czesto samo tylko wygadanie sie i zostanie wysluchanym pomaga.
Napisz prosze jeszcze raz co sie dzieje.
Pozdrawiam

17

Ten człowiek jest chory, znalazł sobie inną, przez to wszystko nawet nie mogę spać. Niema już o czym pisać.

18

Tak czasem bywa w zyciu sad

19

No tak. Może i tak będzie lepiej, byłam zdenerwowana,ale teraz już mam go gdzieś.

20

Misiek92 napisał/a:

No tak. Może i tak będzie lepiej, byłam zdenerwowana,ale teraz już mam go gdzieś.

Nie jestem pewien czy znalazł sobie kogoś jakieś szczegóły?. To najlepsze rozwiązanie w takim przypadku.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Beznadziejna sytuacja...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024