Jakie miejsce na wypoczynek proponujecie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Jakie miejsce na wypoczynek proponujecie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jakie miejsce na wypoczynek proponujecie?

Witam ;-)
Znacie jakieś fajne miejsca w Polsce na wypoczynek.
Ja z przyjaciółka chcemy gdzieś pojechać razem np nad jezioro. Byśmy chciały żebyśmy były jakieś atrakcie  nawet wtedy jak pogoda nam nie dopiszę. Moja przyjaciółka niestety nie umie pływać i przez to do kajaka czy na rower wodny nie wsiądzie więc musimy inne atrakcję poszukać np jazda rowerm, kolejka itp.
Jesteśmy z kuj- pom niestety nie ma takich fajnych miejsc na odpoczynek których nie byłyśmy w tym woj.
Dodam że  od niedawna (miesiąca) zaczęłam jeździć samochodem  i nie chcę się wypuszczać zbyt daleko np nad morze czy w góry stanowczo odpada w tym roku.
Dodam że nie mamy za dużo pieniędzy.

Z góry dziękuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie miejsce na wypoczynek proponujecie?

To na Mazury macie nie tak daleko! smile Żeby wsiąść na kajak, czy rower nie trzeba umieć pływać, chyba, że koleżanka boi się wody, to już inna bajka wink Poszperaj na forum, jest mnóstwo tematów dotyczących zarówno wypadów nad wodę, jak i innych. A może góry? Autobusy są teraz naprawdę tanie, połączenia dobre, także mimo sporej odległości od gór może Was to wynieść taniej niż np. bliższe Mazury, czy Bałtyk.

3

Kaszuby to moje ulubione miejsce.

4 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-04-08 00:36:18)

Jeśli chcesz wypocząć za granicą to jedź do Chorwacji. Byłam i polecam plażę w Opatiji, dzielnica Icici. Piękna, żwirkowa plaża, woda czyściutka, nie ma nie wiadomo jakich tłumów więc można wypocząć. Teraz widziałam tanie wycieczki na [spam] więc uważam, że Chorwacja jest państwem naprawdę godnym zobaczenia za takie pieniądze

5

lama1980 napisał/a:

Kaszuby to moje ulubione miejsce.

Kaszuby są piękne.  jeśli szukacie spokoju, to Bory Tucholskie się wam spodobają.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Jakie miejsce na wypoczynek proponujecie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024