Chcę odzyskać tego pana w mundurze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę odzyskać tego pana w mundurze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Chcę odzyskać tego pana w mundurze

Hej smile 10 dni temu zerwał ze mną chłopak, dlatego, że się kłóciliśmy i nie umieliśmy dojść do porozumienia. Ale mimo wszystko mi na nim zależy. Miałam nadzieję, że jednak zmięknie i sam nie odezwie, ale do tej pory cisza. Wczoraj wieczorem byliśmy na imprezie. Jak mnie zobaczył to niby podszedł do nas bliżej z kolegą, ale nie zagadał. sad Później kilka razy staliśmy kilka metrów od siebie, ale on tylko popatrzył i nic. NA koniec czekał przy schodach i wyszedł zaraz za mną, ale to też tylko wyglądało jakby na mnie czekał- niby ubrał się zaraz jak mnie zobaczył, ale też się nie odezwał. WIem, że on nie ma podejścia do kobiet i jest nieśmiały, no ale bez przesady...za to wielce odważny od zerwania sypie mi lajki na fb -,- Skoro to on zerwał i do tej pory się nie odezwał... nie zależy mu? Chcę do niego wrócić, ale co robić? Ratujcie Kobiety!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcę odzyskać tego pana w mundurze

A jak długo byliście ze sobą?

3

majkaszpilka napisał/a:

A jak długo byliście ze sobą?

krótko... jako oficjalna para 2 miesiące, ale znaliśmy się wcześniej

4 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-16 11:10:08)

Byliście ze sobą tylko dwa miesiące, a już zdążyliście sobie rwać kłaki z głowy wink
A cóż to były za powody do kłótni i niemożności porozumienia? Bo chyba od tego powinnaś zacząć zastanawiając się nad powrotem. Czy gdyby nawet doszło do powrotu powody do owych kłótni znikną? Będziecie potrafili się porozumieć?

5

dobra dziewczyny... napisał do mnie hmm ale jakoś rozmowa nie idzie...
myślicie, że jednak mu dalej zależy? czy może napisał tak od niechcenia... hmm

6

Jejku, skad my mamy wiedziec, czy mu zalezy? ty sama tego nie wiesz.
Lepsze byloby sformulowanie: co o tym sadzicie, jak mam sie zachowac? A nie, czy mu zalezy.

Zapytaj go po prostu, czemu tego nie zrobisz?

7

Masz jakiś agregat prądotwórczy? Bo prąd mi wyłączyli, a bez tego moja szklana kula ani rusz.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę odzyskać tego pana w mundurze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024