Nasz związek od początku nie jest łatwy. Jego zazdrosna druga ex była powodem ukrywania się przez dwa pierwsze miesiące, to dziecinne, jednak wówczas byliśmy trochę dziećmi emocjonalnie. Kolejne problemy zaczęły piętrzyć się po dłużyszym okresie spokoju. Mianowicie mój facet zaczął flirtować z pierwszą ex, z którą to był aż miesiąc, dwa lata przede mną. Trwało to rok - pełen kłótni, płaczu, jego przeprosin , ponownych błędów i dobrych chwil. Nie doszło do zdrady w fizycznym sensie.. Wyznał jej, że jest ze mną bo z nią nie może, ale gdyby chciała to poczeka na nią.. W tym czasie zwierzał się przyjaciółce że jest ze mną bo wiąże nas umowa najmu mieszkania itp.. Po tym wszystkim doszliśmy w końcu do zgody, on zerwał kontakty z byłą i pod tym względem mu wierzę. Wybaczyłam również. Od kiedy jednak nie mieszkamy razem nasz "kontakt" ogranicza się do jego odpisania na moje wiadomości w środku nocy, przez dzien jest nieuchwytny bo pracuje. Znajduje czas na spotkania z kolegami, pomoc wszystkim i wszystkiemu.. Niejedna kłótnia za nami o ten jego brak czasu ale to nic nie pomaga. Kiedy jesteśmy razem to wszystko jest jak dawniej, czułabym brak miłości z jego strony wtedy. Jednak to milczenie, wymigiwanie się spędza mi sen z powiek. Nie skutkują rozmowy i groźba zerwania - co robić? Naprawdę go kocham..
Ależ Ty skomlesz o uwagę i uczucia. Nie dziwne, że stawiając się w roli psa otrzymujesz tylko ochłapy...
Masakra jak sie takiego posta czyta. Twoj facet mowi otwarcie swej ex i przyjaciolce ze jest z Toba tylko dlatego ze byla go nie chce no i umowa najmu was wiaze a Tobie wystarcza fakt ze ograniczyl z nia kontakt Chlopak Cie nie kocha, traktuje jako zapchajdziure z braku laku a Ty sie zastanawiasz Autorko czemu jest olewajacy, woli spedzac czas z kolegami itp Hmm no czemu? Czytaj wyzej...bo mu nie zalezy. A to ze gdy czasem sie juz spotkacie to jest mily, poprzytula sie i jest pewnie seks....mam dla Ciebie zla wiadomosc, niektorzy nie potrzebuja do tego milosci ot takie fizyczne rozladowanie napiecia. Takze ocknij sie i zacznij szanowac a pasozyta pogon.