Podoba mi się starsza kobieta. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się starsza kobieta.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez gohanchannn111 (2016-07-11 20:31:22)

Temat: Podoba mi się starsza kobieta.

Witam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podoba mi się starsza kobieta.

dialogu społecznego? big_smile
Ciężki orzech do zgryzienia ta dama będzie miała z Tobą wink

gohanchannn111 napisał/a:

Nie wiem czy to stosowne

Niestosowne jest trollowanie na forum, poza tym w miłości wszystkie chwyty dozwolone big_smile

4

Mi tez sie takie podobają. Takie 40 ki, do 55 -- co za laseczki! Palce lizać!

Jest tu jaka wolna czterdziestka z potrzebami??

Hej!

5

adiaphora napisał/a:

Dlaczego Pani tak uważa?

6

Tia...dialog społeczny ważna rzecz big_smile
Potrzebujesz mediatorów do tego? tongue

7

adiaphora napisał/a:

Dlaczego Pani tak uważa?

myślę, że pani organistka, jako, że jest damą, taktownie Ci daje do zrozumienia, że ma ochotę zagrać na flecie big_smile

8 Ostatnio edytowany przez Ozzy Da Frog (2016-07-11 20:09:46)

Autorze zacny, z opisu Twojego miarkuję że dama owa, chucią swoją się kierując, daje Ci w ramach dialagu społecznego do zrozumienia że jesteś obiektem myśli jej lubieżnych. Z pozoru cnotliwa i skromna organistka, pod tą powłoczką kryje w sobie ocean namiętności na który pragnie wypłynąć z Tobą zabierając Cię przez ciche wody i gwałtowne sztormy, odkrywając przed Tobą wszystkie sekrety swe niewieście.....

A serio - jeśli to Troll, to przesympatyczny, przypomniał mi się skecz "Maks i Bożydar" tongue

9

adiaphora napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Dlaczego Pani tak uważa?

myślę, że pani organistka, jako, że jest damą, taktownie Ci daje do zrozumienia, że ma ochotę zagrać na flecie big_smile

Albo na organach big_smile

10 Ostatnio edytowany przez gohanchannn111 (2016-07-11 20:16:07)

Ozzy Da Frog napisał/a:

Autorze zacny, z opisu Twojego miarkuję że dama owa, chucią swoją się kierując, daje Ci w ramach dialagu społecznego do zrozumienia że jesteś obiektem myśli jej lubieżnych. Z pozoru cnotliwa i skromna organistka, pod tą powłoczką kryje w sobie ocean namiętności na który pragnie wypłynąć z Tobą zabierając Cię przez ciche wody i gwałtowne sztormy, odkrywając przed Tobą wszystkie sekrety swe niewieście.....

A serio - jeśli to Troll, to przesympatyczny, przypomniał mi się skecz "Maks i Bożydar" tongue

Przepraszam bardzo co za troll? I dlaczego mam wrażenie że, się Państwo ze mnie naigrywacie?
Czy w tym kraju nie można poznać kobiety w środowisku kościelnym? Bardzo nie uprzejmie jest się tak nasmiewać, czy też używać wszelkiego rodzaju pejoratywów, tym bardziej że, anonsują Państwo to forum jako rzekomo niosące pomoc innym.

11

a jakiej konkretnie pomocy oczekujesz? Instrukcji obsługi pań organistek?
Chyba umiesz coś wydukać poza dzień dobry, więc następnym razem, jak się do Ciebie miło uśmiechnie, porozmawiaj z panią dłużej, bo od ciągłego patrzenia kątem oka tylko się zeza dorobisz wink

12

Ozzy Da Frog napisał/a:

Rozwaliłeś system tym tekstem. Podnoszę się z podłogi big_smile

13

Ozzy Da Frog napisał/a:

Przepraszam bardzo co za troll? I dlaczego mam wrażenie że, się Państwo ze mnie naigrywacie?
Czy w tym kraju nie można poznać kobiety w środowisku kościelnym? Bardzo nie uprzejmie jest się tak nasmiewać, czy też używać wszelkiego rodzaju pejoratywów, tym bardziej że, anonsują Państwo to forum jako rzekomo niosące pomoc innym.

OK - ryzykując nakarmienie (przesympatycznego) trola odpowiem poważnie - Pani Organistka zdaje się lecieć na Ciebie. Nie zmarnuj tego, nie codziennie trafia się organistka. Skoro gra na organach, to zna się na organach big_smile Palce ma pewnie zwinne i sprawne, w końcu zręczne, sprawne i delikatne dłonie są potrzebne do właściwej obsługi tych organów. Jak i innych organów.

Aaaa... Nie "zdaje Ci się że się nabijamy", tylko się nabijamy big_smile Brzmisz jakbyś "chodził do klasy z Mikołajem Rejem" i używasz "długich, trudnych słów" żeby sprawić wrażenie elokwentnego. Tyle że nie rozumiesz znaczenia 3/4 tych słów i daje to komiczny efekt big_smile Wyluzuj trochę.

14

Ozzy Da Frog napisał/a:
Ozzy Da Frog napisał/a:

OK - ryzykując nakarmienie (przesympatycznego) trola odpowiem poważnie - Pani Organistka zdaje się lecieć na Ciebie. Nie zmarnuj tego, nie codziennie trafia się organistka. Skoro gra na organach, to zna się na organach big_smile Palce ma pewnie zwinne i sprawne, w końcu zręczne, sprawne i delikatne dłonie są potrzebne do właściwej obsługi tych organów. Jak i innych organów.

Aaaa... Nie "zdaje Ci się że się nabijamy", tylko się nabijamy big_smile Brzmisz jakbyś "chodził do klasy z Mikołajem Rejem" i używasz "długich, trudnych słów" żeby sprawić wrażenie elokwentnego. Tyle że nie rozumiesz znaczenia 3/4 tych słów i daje to komiczny efekt big_smile Wyluzuj trochę.

Ustosunkuję się raz ostatni, choć niechętnie. Droga Pani, to że, Pani nie rozumie tych słów nie oznacza że, ja ich nie rozumiem. Nie udaję elokwentnego, jestem naturalny i jest to moje naturalne słownictwo. Nie używam słów których znaczenia nie znam.Jedyne co można mi zarzucić to niecodzienne połączenia słów i nieco archaiczny język w niektórych sytuacjach. Co do dialogu społecznego to użyłem tego zwrotu nie oficjalnie tj, przez pryzmat owej wypowiedzi, sądziłem że, ludzie są bardziej domyślni. Nie wiem czy Pani wie ale dane słowo nabiera właściwego znaczenia patrząc na konktekst wypowiedzi, a Pani nie rozumiała tych słów, zajrzała do słownika, zobaczyła jedno znaczenie i się wymądrza. Jestem zdumiony smile. Nie zamierzam poniżać swojej mowy bo Pani ma takie widzimisię.  I bardzo proszę nie usprawiedliwiać swoich braków w słownictwie w taki sposób. Komiczne to jest to co tutaj się wypisuje. Terminologia Państwa jest iście hucpiarska. Przypomina mi to bajkę o krasnalu z tandetnej bajki smile. Na tym zakończę, sprawę załatwiłem już sam. Cum Deo.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się starsza kobieta.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024