czy mogę być w ciąży ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy mogę być w ciąży ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: czy mogę być w ciąży ?

Witam, postanowiłam napisać Na tym forum ponieważ myślę ze są tu doświadczone kobiety zwłaszcza w tych sprawach. Otóż w czerwcu nie miałam okresu, chyba przytylam trochę Ale może to być spowodowane tym ze jeżdżę samochodem i mam mało ruchu. Tyle co od domu do garażu i z powrotem. I zaczęły mnie trochę boleć piersi ale możeod kkilku dni od kiedy zaczęłam spać na materacu, bo mam mały remont. Zrobiłam wczoraj test Ale byl nie ważny nie wiem dlaczego więc zrobiłam dziś kolejny i okazał się negatywny. Co powinnam o tym wszystkim myśleć ? Dodam jeszcze ze od kilku dni boli mnie w podbrzuszu rano po przebudzeniu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy mogę być w ciąży ?

Dodam jeszcze ze od kilku lat dolega mi chyba zapalenie grzybicze pochwy. Biała twarogowata wydzielina. Teraz to już wszystko. Pozdrawiam

3

Idz sie zbadaj droga zalozycielko tematu, moze ciaza moze nie ciaza, ale cos sie z Toba dzieje, koniecznie do lekarza chodzby po leki na zaleczenie pieczarek smile

Pozdrawiam goraca, a jesli jeszcze przed wizyta u dr, chciala byc miec tak 100% pewność bo niespidzianek nie lubisz to mozesz sobie isc do laboru na badanie z krwi beta hcg okolo 30 zl nie trzeba isc na czczo

4

Lekarz, lekarz i jeszcze raz lekarz smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy mogę być w ciąży ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024