Agresywne zachowania partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Agresywne zachowania partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Agresywne zachowania partnera

Witam. Z moim facetem jestem od 8 miesięcy, wszystko było w jak najlepszym porządku do pewnego czasu. Pokłóciliśmy się podczas powrotu z imprezy i wtedy mocno mną poszarpał, odepchnął i powiedział 'spier****' jak masz się tak zachowywać. To było już praktycznie pod moim domem, rozpłakałam się a on poszedł. Na drugi dzień z samego rana przyjechał i mnie przeprosił, ubłagał choć nie chciałam go znać to mu to wybaczyłam. Fakt, że po kilku dniach ale wybaczyłam.
W piątek podobna sytuacja. On już mocno wstawiony zaczął złośliwe teksty w moją stronę rzucać. Jak wróciliśmy do domu i powiedziałam jak mógł tak mówić to powiedział, że mam mu nie mówić co ma robić. Jak zaczęła się kłótnia to widziałam jak zaciska pięść i tak to wyglądało jakby mnie chciał uderzyć, ale się chyba powstrzymał. On wszystko znowu wytłumaczył, że to wina alkoholu bo on by mnie nigdy nie skrzywdził.
No ale kilka razy już widziałam jak nawet był wściekły na trzeźwo, wtedy jednak zachowuje się inaczej.

Nie wiem za bardzo co robić. On twierdzi, że się już to nigdy nie powtórzy, a ja się boję. Jak jesteśmy razem 8 miesięcy to 2 razy tak się zachował.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Agresywne zachowania partnera

Tu niepotrzebna jest szklana kula, z upływem czasu będziesz zaliczała kolejne takie "kwiatki. "Już nigdy więcej" miało być po pierwszym razie.
Facet nie panuje nad alkoholem i nerwami, a Ty niepotrzebnie wdajesz się w jakąkolwiek dyskusję z pijanym, co go w żaden sposób nie usprawiedliwia.

3

powtorzy sie - na 100%

a on bedzie za kazdym razem przesuwal Twoje granice i patrzyl jak reagujesz. jesli tych granic juz troche przekroczy, to bedzie coraz smielej sobie poczynal.

4

_v_ napisał/a:

powtorzy sie - na 100%

a on bedzie za kazdym razem przesuwal Twoje granice i patrzyl jak reagujesz. jesli tych granic juz troche przekroczy, to bedzie coraz smielej sobie poczynal.

Dokładnie tak będzie. A nawet gorzej, wiem to z autopsji. Mój ex jak wypił to zmieniał się nie do poznania. Doszło do tego, że bez powodu dostawałam łomot.
Nie oglądaj się na nic, tylko uciekaj, bo będzie coraz gorzej, zaufaj mi.

5

Twój facet utrwala sobie schemat regulowania emocji alkoholem, bez stanowczego Nie, bedziesz dawac przyzwolenie na takie akcje

Wplatasz sie bardziej w związek, bedzie Ci trudniej z tego wyjść, popatrzeć oviektywnie na sytuacje, to jest poczatek wciagania w matnie, ucuciowo-emocjonalną pułapkę ztendencja na ktos winny tylko nie On

Bedzie winny alkohol, bedziesz winna Ty, bedzie ktos winny, tylko nie Twoj facet,

Pchasz sie w to na wlasne życzenie!!!!

6

Zrobił raz, drugi, zrobi i trzeci... Uciekaj bo potem może być gorzej. On będzie sprawdzał Twoją wytrzymałość a chyba nie chcesz tego wybaczać w nieskończoność?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Agresywne zachowania partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024