jego ,,ego ,, a mówi że kocha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jego ,,ego ,, a mówi że kocha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: jego ,,ego ,, a mówi że kocha

Chciałabym tutaj przedyskutowac temat ,, jestesmy 5 letnim małzenstwem ,, od 3 lat pracuje zagranica ,, uparcie szukalam pracy dla nas dwojga ,, niestety z meza jezykiem i do tego wiek, jest bardzo malo mozliwosci,,, dostalismy prace ,,jako pokojowka i pokojowy , wiadomo nie jest to szczyt ambicji ,, moj maz wypowiedzil  sie ze kazda inna praca ale nie sprzatanie , bo taka praca go upokarza .. do parkietow nie ma juz sily , na produkcje na stojaco jak swistak tez nie wiadomo , wozki widlowe nie bo przeciagi maz ma lat 60 dodam ,, opiekowac sie starszymi ludzmi ,,, co ja mam myslec , mowie ze kocha jak to jest ,, ja tego nie rozumiem ,,, przeciez taka praca nie na cale zycie ,,, zeby zarobic ,, wyremontowac dom ,,, czy ktos zechce napisac do mnie ..................

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jego ,,ego ,, a mówi że kocha

Monkgard, może najzwyczajniej w świecie mąż nie chce wyjeżdżać. Dlatego wybrzydza w ofertach pracy. Zapytaj go o to, czy chce w ogóle wyjechać? Może wstydzi się braku znajomości języka. Wcale nie musi to oznaczać, że "nie kocha".

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jego ,,ego ,, a mówi że kocha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024