Witam
Ujmę sprawę konkretnie potrzebuje namiarów na dobrego adwokata
i detektywa z okolic Wrocławia . Mój mąż lat 30 ma romans wiem z kim ale nie mam jak mu tego udowodnić bo dość dobrze się kryją a na chate jej nie wpadnę
a interesują mnie grube alimenty
By zdobyć "grube alimenty" trzeba najpierw zainwestować.
Czyżby we Wrocławiu jedynie nie pojawiały się reklamy usług detektywistycznych lub kancelarii adwokackich specjalizujących się w puszczaniu w skarpetkach niewiernych?
3 2018-05-27 14:51:48 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-28 21:27:04)
Ja szczerze polecam wklejanie linków na forum jest niezgodne z regulaminem biuro działające na terenie całej Polski. Nie zawiodłam się a moja sprawa była dość skomplikowana
Po co Ci grube alimnenty ?
Nie wystarczy uwolnienie się od zdradzacza ?
Zreszta możesz się przejechać na wysokości alimentów , lepiej zadbaj o swoje samopoczucie , zemsta jest kiepskim sposobem na jego poprawienie.
Zreszta możesz się przejechać na wysokości alimentów , lepiej zadbaj o swoje samopoczucie , zemsta jest kiepskim sposobem na jego poprawienie.
A dlaczego zdradzajacy nie mialby zaplacic za swoje czyny? Czy zdradzana zona musi unosic sie duma i wyjsc z malzenstwa gola i wesola? A zdradzacz uwije sobie nowe eleganckie gniazdko z boczniara?
Nie bądźmy poprawni politycznie. Zemsta poprawia humor i samopoczucie! O ile nie jest durna i poniżej godności człowieka. Założę się że gdy oglądasz film i jakaś pokrzywdzona dusza mści się na swoim kacie to aż czujesz mrowienie w żołądku i radość w sercu.
Jednak druga sprawa jest taka, że dla mnie śmieszne i żenujące jest brać alimenty na siebie. Od razu kojarzy mi się z jakąś wygodnicką żonką której do pracy iść się nie chciało i żerowała na mężu. Mi akurat duma by nie pozwoliła brać takich alimentów. Co innego na dzieci. Jednak w tej historii chyba nie chodzi o dzieci.
Zdradzacza ma zaboleć! Więc jak najbardziej grube alimenty!
Zdradzacza ma zaboleć! Więc jak najbardziej grube alimenty!
Tak twierdzisz. To ja mam inne podejście, taką która chce alimenty na siebie, to tylko pod trawnik. I spokój.
a inaczej:kobieta zdradza, to też facet powinien iść po alimenty na siebie, a czemu nie, niech płaci, jak jej się chce innego... świat kasy i nic więcej.
Coombs napisał/a:Zdradzacza ma zaboleć! Więc jak najbardziej grube alimenty!
Tak twierdzisz. To ja mam inne podejście, taką która chce alimenty na siebie, to tylko pod trawnik. I spokój.
a inaczej:kobieta zdradza, to też facet powinien iść po alimenty na siebie, a czemu nie, niech płaci, jak jej się chce innego... świat kasy i nic więcej.
jesli rozwod nastepuje z winy kobiety to jak najbardziej mezczyzna moze wniesc o alimenty od niej dla siebie
kto winny ten placi- to chyba nie podlega dyskusji
paulo71 napisał/a:Coombs napisał/a:Zdradzacza ma zaboleć! Więc jak najbardziej grube alimenty!
jesli rozwod nastepuje z winy kobiety to jak najbardziej mezczyzna moze wniesc o alimenty od niej dla siebie
kto winny ten placi- to chyba nie podlega dyskusji
W naszych sądach?