szukam pomocy detektywa i opinii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » szukam pomocy detektywa i opinii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: szukam pomocy detektywa i opinii

Witam
Ujmę sprawę konkretnie potrzebuje namiarów na dobrego adwokata
i detektywa z okolic Wrocławia . Mój mąż lat 30  ma romans wiem z kim ale nie mam jak mu tego udowodnić bo dość dobrze się kryją a na chate jej nie wpadnę
a interesują mnie grube alimenty

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam pomocy detektywa i opinii

By zdobyć "grube alimenty" trzeba najpierw zainwestować.
Czyżby we Wrocławiu jedynie nie pojawiały się reklamy usług detektywistycznych lub kancelarii adwokackich specjalizujących się w puszczaniu w skarpetkach niewiernych?

3 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-28 21:27:04)

Ja szczerze polecam wklejanie linków na forum jest niezgodne z regulaminem biuro działające na terenie całej Polski. Nie zawiodłam się a moja sprawa była dość skomplikowana wink

4

Po co Ci grube alimnenty ?

Nie wystarczy uwolnienie się od zdradzacza ?

Zreszta możesz się przejechać na wysokości alimentów , lepiej zadbaj o swoje samopoczucie , zemsta jest kiepskim sposobem na jego poprawienie.

5

Secondo1 napisał/a:

Zreszta możesz się przejechać na wysokości alimentów , lepiej zadbaj o swoje samopoczucie , zemsta jest kiepskim sposobem na jego poprawienie.

A dlaczego zdradzajacy nie mialby zaplacic za swoje czyny? Czy zdradzana zona musi unosic sie duma i wyjsc z malzenstwa gola i wesola? A zdradzacz uwije sobie nowe eleganckie gniazdko z boczniara?

6

Secondo1 napisał/a:

Nie bądźmy poprawni politycznie. Zemsta poprawia humor i samopoczucie! O ile nie jest durna i poniżej godności człowieka. Założę się że gdy oglądasz film i jakaś pokrzywdzona dusza mści się na swoim kacie to aż czujesz mrowienie w żołądku i radość w sercu.
Jednak druga sprawa jest taka, że dla mnie śmieszne i żenujące jest brać alimenty na siebie. Od razu kojarzy mi się z jakąś wygodnicką żonką której do pracy iść się nie chciało i żerowała na mężu. Mi akurat duma by nie pozwoliła brać takich alimentów. Co innego na dzieci. Jednak w tej historii chyba nie chodzi o dzieci.

7

Zdradzacza ma zaboleć! Więc jak najbardziej grube alimenty!

8

Coombs napisał/a:

Tak twierdzisz. To ja mam inne podejście, taką która chce alimenty na siebie, to tylko pod trawnik. I spokój.

a inaczej:kobieta zdradza, to też facet powinien iść po alimenty na siebie, a czemu nie, niech płaci, jak jej się chce innego... świat kasy i nic więcej.

9

paulo71 napisał/a:
Coombs napisał/a:

Tak twierdzisz. To ja mam inne podejście, taką która chce alimenty na siebie, to tylko pod trawnik. I spokój.

a inaczej:kobieta zdradza, to też facet powinien iść po alimenty na siebie, a czemu nie, niech płaci, jak jej się chce innego... świat kasy i nic więcej.

jesli rozwod nastepuje z winy kobiety to jak najbardziej mezczyzna moze wniesc o alimenty od niej dla siebie
kto winny ten placi- to chyba nie podlega dyskusji

10

jaanna napisał/a:
paulo71 napisał/a:
Coombs napisał/a:

jesli rozwod nastepuje z winy kobiety to jak najbardziej mezczyzna moze wniesc o alimenty od niej dla siebie
kto winny ten placi- to chyba nie podlega dyskusji

W naszych sądach?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » szukam pomocy detektywa i opinii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024