Wyszczuplenie bioder - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wyszczuplenie bioder

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wyszczuplenie bioder

Witam
Mam pewien problem i chcę się poradzić . Otóż jakiś rok temu z powodu brania leków przytyłam 7 kg w ciągu 2 ms-cy. Byłam przerażona bo nagle okazało się, że nie mieszczę się w ulubione spodnie i spódnice a piersi urosły mi o jakieś dwa rozmiary . Zaczęłam się odchudzać. Ograniczenie jedzenia i chodzenie na siłownię zrobiły swoje bo udało mi się zrzucić prawie 6 kg. Ogólnie jestem zadowolona bo z powrotem mieszczę się w swoje rzeczy i nawet cellulit na udach mi się zmniejszył.Tylko jest jedno ale.Schudły mi uda, brzuch, pupa a w biodrach dalej nie widać dużej różnicy. Nie wiem jakim cudem skoro wykonywałam różne ćwiczenia. Czy ktoś ma zna jakieś specjalne na wyszczuplenie bioder? Akurat mam teraz więcej czasu i energii to coś bym zaczęła działać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyszczuplenie bioder

A może jakiś zabieg pomoże? Słyszałam, że na taki problem, że tłuszcz zbiera się w jednym miejscu świetny jest zabieg Zeltiq. Nie mogę dodać linka, ale na stronie kliniki Viva-Derm jest opis.

3

Ja z natury mam szerokie biodra i nic nie mogę na to poradzić sad

4

No niestety, czasami jest to sprawa genetyki i tego gdzie tkanka tłuszczowa odkłada się w pierwszej kolejności. Faktycznie czasami odchudzanie powoduje, że najpierw zamiast chudnąć w tych miejscach, w których byśmy chciały najpierw tracimy np. w biuście sad Dobrą metodą jest wówczas np. liposukcja laserowa, to chyba najmniej inwazyjny zabieg. Słyszałam również o preparacie Aqualyx, który wstrzykuje sie w tkankę i on rozbija tłuszcz, który następnie usuwany jest z organizmu.. Tylko z tego co wiem, ten ostatni obciąża dosyć mocno wątrobę...

5

z chęcią bym od Ciebie kasia wzięła tych centymetrów trochę, szkoda, ze się nie da, wszyscy byliby zadowoleni :-)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wyszczuplenie bioder

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024