Życie na uwięzi a gdzie wolność ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Życie na uwięzi a gdzie wolność ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Życie na uwięzi a gdzie wolność ?

Witajcie, sytuacja nie dotyczy bezpośrednio mnie lecz mojej mamy. Wczoraj dowiedziałam się, że tata wyszedł wcześniej z pracy(a miał mieć nadgodziny) w dodatku nikt o tym nie wiedział a był w miejscowości w której mieszkamy. A skąd o tym wiem? Odebrałam komórkę i usłyszałam parę słów od ojca o tym ze czeka i pyta gdzie osoba do której dzwonił jest. Pomylił numery. Zadzwonił do domu i odebrałam ja, pytałam haloo i o co chodzi no a w słuchawce cisza. Zdziwiło mnie to i nabrałam podejrzeń. Powiedziałam o tej sytuacji mamie, zbytnio się nie przejęła i powiedziała żebym się nie wtrącała. Dziś ponownie z nią rozmawiałam. Powiedziała, że zrobi z tym porządek w odpowiednim czasie i że to nie moja sprawa, żebym się nie martwiła i tyle. Mam podejrzenia że ojciec może ją zdradzać, ponieważ gdy byłam mała przeczytałam na jego komórce smsy z dziwnymi treściami, ale jak to dziecko nie rozumiałam tego. Jest mi żal mojej mamy, jest mi smutno i źle że widzę co się dzieje a nie mogę nic zrobić. Tata nie jest złym człowiekiem, robi dużo dobrego i na prawdę chciałabym żeby to co myślę nie było prawdą. :C Mama to silna babka i nie mówi niczego wprost, pokazuje, że się nie przejmuje, że wszystko jest okej ale przecież widzę, że ją to boli. Nie wiem co mam o tym myśleć. Sądzę, że jest z tatą ze względu na nas dzieci, na rodzinę. Nie jest szczęśliwa choć chciałabym, żeby była. Ona pewnie wie co się dzieje i też coś podejrzewa ale przymyka na takie sprawy oczy. Nie wiem co mam robić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie na uwięzi a gdzie wolność ?

Nic nie robić. Tak naprawdę to ich sprawa. Poza tym to tylko Twoje domysły.

3

Odp: Życie na uwięzi a gdzie wolność ?

Po pierwsze nie wtrącać się, po drugie powiedzieć mamie, że zawsze może na Ciebie liczyć.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Życie na uwięzi a gdzie wolność ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024