w co on gra? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

Temat: w co on gra?

witam Ostatnio pewny facet zaczal sie usmiechac i mi patrzec w oczy i to przez dluzszy czas robi glupie miny probuje zwrocic uwage na siebie  MI wydaje sie ze flirtuje wiec po jakims czasie spytalam sie skad taka euforia ? odpowiedzial ze wiosna przyszla kiedy mowie ze moze flirtuje ON zaprzecza twierdzi ze nie O co mu chodzi niby flirtuje a nie chce sie do tego przyznac czemu faceci tak sie zachwuja?

2

Odp: w co on gra?

ktos  z was mial taka sytuacje facet flirtuje a sie nie przyznaje do tego? to sie nazywa manipulacja kobieta czy moze zabawa nia? i po co taka gra ?

Z reguły, jak się flirtuje, to się udaje, że się tego nie robi. Na tym właśnie flirt polega. Na dwuznaczności. I to żadna manipulacja.
Jeżeli facet rzeczywiście chciał poflirtować z Tobą, to inteligencją to Ty się nie wykazałaś, pytając go o to wprost... A może po prostu miał dobry humor i się wygłupiał?

4

chyba wszystkie mozliwe sygnaly dostalam od niego szczery usmiech patrzy sie gleboko w oczy ,droczy sie ze mna ,slucha uwaznie.poprawia spodnie przy mnie, popisuje sie zeby zwrocic moja uwage podchodzi blizej jednak  odwagi dotknac nie mial nigdy no i sie bawi w to juz 4 miesiac Nawet niewiem czy mu sie podobam spytalam sie to wymowki stosuje ze ma jedna juz i jest staly w uczuciach to po co sie bawi ?

5

widze jak sie patrzy na mnie Raz obejrzal mnie cala wzrokiem od gory do dolu a raz jak bylam ubrana w spodenki i mialy zakonczenia z koronki spojrzal sie na spodenki i sie usmiechnal jak myslicie jak facet flirtuje tzn ze pociagam go?

6 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-06-18 22:46:34)

Dżisas, dziecko, ile Ty masz lat? Nie, nie flirtował. Jeszcze nie słyszałam, żeby oznaką flirtu było poprawianie przy kimś spodni, bo w takim wypadku każdy facet byłby zmuszony flirtować z krawcem. A jeśli do tego - jak twierdzisz - jest w związku z kimś, to tym bardziej. Po prostu najwyżej Cię lubi i miał dobry humor.

7

Idź odrabiać matmę albo pszyrę, bo tracisz czas.

8

no super niewiem czy lubi NAWET JAK MA kogos to po co mowi innej kobiecie ze spodnie mu sie ssuwaja?niech swojej mowi takie rzeczy

9

no sorry  patrzac sie w oczy kobiecie narzekajac na swoje spodnie przy tym patrzac jak zareaguje to juz chyba przesada inaczej cieta riposta z podtekstem seksualnym

10 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-06-18 23:00:14)

big_smile <---
Właśnie sobie wyobraziłam "namiętny" seks z naszą autorką: "Co teraz robisz - wsadzasz mi?" "A jak głęboko i ile ruchów?" "No przyznaj, że go wsadzasz.. " mehehehe

11

Elle88 napisał/a:

big_smile <---
Właśnie sobie wyobraziłam "namiętny" seks z naszą autorką: "Co teraz robisz - wsadzasz mi?" "A jak głęboko i ile ruchów?" "No przyznaj, że go wsadzasz.. " mehehehe

My tu poważnie o zsuwaniu spodni, a Ty jakieś sobie żarty stroisz, jesteś nieożliwa ;-)

12

Jacenty89 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

big_smile <---

My tu poważnie o zsuwaniu spodni, a Ty jakieś sobie żarty stroisz, jesteś nieożliwa ;-)

No wiem, sorry.

A powiedz, Jacku, Ty też jak flirtujesz to zsuwasz spodnie?
Bardzo mnie ta sytuacja interesuje.. ;> big_smile

13 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-06-18 23:17:00)

ewunia19 napisał/a:

no sorry  patrzac sie w oczy kobiecie narzekajac na swoje spodnie przy tym patrzac jak zareaguje to juz chyba przesada inaczej cieta riposta z podtekstem seksualnym

Może sprawdź w słowniku znaczenie słów "flirt" i "cięta riposta"? Ale to jak już odrobisz tą matmę.

14

czyli super normalne zachowanie facet moze gadac kazdej ze mu spodnie sie ssuwaja nasepnym razem mu pasek pzryniose do spodni haha a nikt nie pomyslal ze moze chcial zebym je mu zdjela haha

15

Elle88 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

big_smile <---

No wiem, sorry.

A powiedz, Jacku, Ty też jak flirtujesz to zsuwasz spodnie?
Bardzo mnie ta sytuacja interesuje.. ;> big_smile

Pewnie, ale nieswoje :-D

16

ewunia19 napisał/a:

czyli super normalne zachowanie facet moze gadac kazdej ze mu spodnie sie ssuwaja nasepnym razem mu pasek pzryniose do spodni haha a nikt nie pomyslal ze moze chcial zebym je mu zdjela haha

Z paskiem dobry pomysł, takie małe sado maso jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Nawet w liceum :-D

17

tyle ze  mam ok 30 lat i juz do szkoly nie chodze poprostu moze facet mial na mnie ochote haha no facet po 40

18

ewusia, a ja wiem, że jesteś troliloli lollo , ale podoba się mnie twój temat się. Pisz dalej kochana :*

19

Szelki lepsze. Klamrą od paska mógłby się przyciąć.

20

facet powiedzial ze nie flirtuje wiec jak najbarzdiej go olewac musze tylko juz robilam to i na niego to dziala bardziej bo probuje zwrocic na siebie uwage

21

Uu.. 30 lat, co zrobić sad

No trudno. W takim razie,  jak się mawia w takich sytuacjach: "Jeśli mogę to pomogę." wink
To weź, ewunia, następnym razem jak zacznie zsuwać te spodnie i udawać, że mu spadają, to ty udaj żeś się potknęła i zatrzymaj się z dziobem w okolicach rozporka.
JAk on na to "uda", że mu z niego coś wypada wink to będziesz miała pewność, że to flirt. Wiesz o co --> "flirt" wink acha  acha <yes> --> wink

22

nie wiecie ze facet pzrechodzi kryzys wieku sredniego ?hehe

23

ewunia19 napisał/a:

nie wiecie ze facet pzrechodzi kryzys wieku sredniego ?hehe

A ty ewolucję wtórną - 'kryzys wieku nastoletniego', hehe

24

jak dla mnie to bezczelne bylo bo facet pewniw chcial zwrocic uwage w okolice krocza nie watpie a co do rozporka to dobrze ze nie powiedzial ze rozporek ma rozpiety hehe

25

hehe

26

ewunia19 napisał/a:

jak dla mnie to bezczelne bylo bo facet pewniw chcial zwrocic uwage w okolice krocza nie watpie a co do rozporka to dobrze ze nie powiedzial ze rozporek ma rozpiety hehe

Źle, bo przynajmniej wiedziałabyś co zrobić i buedna nie męczyła się teraz na forum.

27

ewunia19 napisał/a:

tyle ze  mam ok 30 lat i juz do szkoly nie chodze poprostu moze facet mial na mnie ochote haha no facet po 40

To może lepiej idź do jakiejś szkoły, najlepiej liceum albo gimnazjum. Nie przejmuj się, poziomem nie będziesz za bardzo odstawać.

28

szkoda mi slow na was Te forum jest zalosne jak mozna konto usunac? nie bede z wami pisac

29

Lewy górny róg - masz tam przycisk 'wyloguj'. Paaaaa big_smile

30

hehe

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024