Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Witam

Od jakiegoś czasu zaglądałam na to forum i w końcu postanowiłam się zarejestrować. Dowiedziałam się tu kilka ciekawych rzeczy, o których nie wiedziałam i bardzo mi pomogły, dlatego nie mogłam nie zacząć się udzielać.

Jestem Nina, mam 23 lata i pochodzę z wielkopolski.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam

Hej, również przeglądam te forum ale zbytnio nie ciągnęło mnie do pisania. Jednak konto założyłam i myślę, że zacznę się udzielać smile

3

Cześć! Bardzo dawno mnie tu nie było. Jakieś 3 lata... powróciłam, bo trochę życie mi się komplikuje i szukam jakiegokolwiek pocieszenia. Może komuś z Was będę umiała pomóc, to fajne uczucie.

4

Hej Nina. Jak chcesz popisać to wal śmiało. Ja mam 22 lata i w sumie chetnie bym z kimś poklikała.

5

MariiK napisał/a:

Hej, również przeglądam te forum ale zbytnio nie ciągnęło mnie do pisania. Jednak konto założyłam i myślę, że zacznę się udzielać smile

Miło wiedzieć, że nie jest się osamotnionym.
Jako 35 letni mężczyzna o rdzennie słowiańskim imieniu Przemysław niedawno wkroczyłem w wiek "dojrzały" (ponoć nasze społeczeństwo właśnie około tej cezury upatruje początku tzw. dorosłości)

6

Hej Nina, milo cie widziec u nas smile

7

Nina_J napisał/a:

Cześć! Bardzo dawno mnie tu nie było. Jakieś 3 lata... powróciłam, bo trochę życie mi się komplikuje i szukam jakiegokolwiek pocieszenia. Może komuś z Was będę umiała pomóc, to fajne uczucie.

Hej, Nino.
Witamy ponownie. Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj to, czego szukasz ;-)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024