Hej dziewczyny. Co sądzicie w temacie depilacji mężczyzn w różnych częściach ciała. Sam kilka lat temu powiedziałbym, że rwanie włosów z klaty czy z nóg jest co najmniej dziwne jednakże teraz gdy dopadł mnie pewien problem zaczynam sądzić inaczej.
Znalazłem w necie zdjęcia aby bliżej zobrazować Wam ten problem :
images64.fotosik. pl/1142/7a2fece652fab6acgen.jpg
beauty-center. pl/gfx/kosmetyczka/plecy_1.jpg
(nowi użytkownicy nie mogą dodawać linków, proszę więc na początku dopisać h t t p : / / i usunąć spację przed pl
Powiedzmy , że wygląda to tak jak wyżej. Skupmy się na estetyce, pomińmy na razie fakt , że latem te włosy są bardzo uciążliwe. Spotkałem się z kilkoma bardzo negatywnymi opiniami kobiet w tym temacie dlatego zakładam ten wątek i chciałbym poznać ich jak najwięcej.
Myślę, że w grę by wchodziła depilacja całego ciała - przy tak zaawansowanym owłosieniu wyglądałbym komicznie w połowie łysy a w połowie z bujnym zarostem. Podobnie zostawiając zarost na klacie - ta sztuczna granica powstała między łysym brzuchem a gęsto owłosioną klatą też nie byłaby zbyt ciekawa.
Przejdę więc do mojego pytania :
Wolałybyście aby Wasz facet zostawił zarost w takiej postaci jak na zdjęciach czy też udał się na zabieg ? Muszę poznać nastawienie innych ludzi w tej kwestii ponieważ po jednej depilacji nie ma już odwrotu , trzeba ją powtarzać a nie chciałbym popełnić błędu i być później źle odbieranym. Pozdrawiam