Witam wszystkich, którzy zajrzeli w mój temat Szukam możliwości zakupu biletów autokarowych do Brukseli z Białegostoku. Może ktoś bardziej doświadczony poleci mi dobrego przewoźnika? Będę jechać pierwszy raz i chciałam się podpytać osób bardziej doświadczonych. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam!
2 2016-06-01 22:40:14 Ostatnio edytowany przez cyberwoman (2016-06-01 22:42:28)
witam Ja często korzystam z autokarów Sindbad. Co prawda do Brukseli nie jechałam, ale do Holandii, więc po sąsiedzku
Sprawna obsługa, z tym, że musisz się liczyć na jedną przesiadkę przy granicy polskiej. Ale..jest plus tej przesiadki: Twoje bagaże zostaną przeniesione przez obsługę tej firmy. Bilety polecam zamówić na ich stronie internetowej, bo tam dostępne są promocję: jeśli masz bilet przewoźnika np.SINDBAD-EUROBUS i SINDBAD-EUROBUS promocja, bierz z promocją - to jest ten sam autokar, ale promocyjne miejsca . I odnośnie przesiadki nie musisz się obawiać, że nie znajdziesz autokaru: pilot autokaru podaję Ci numer autokaru do którego masz się przesiąść. Na pewno się nie zgubisz