Wyjazd do Belgii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Wyjazd do Belgii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wyjazd do Belgii

Witam wszystkich, którzy zajrzeli w mój temat smile Szukam możliwości zakupu biletów autokarowych do Brukseli z Białegostoku. Może ktoś bardziej doświadczony poleci mi dobrego przewoźnika? Będę jechać pierwszy raz i chciałam się podpytać osób bardziej doświadczonych. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez cyberwoman (2016-06-01 22:42:28)

Odp: Wyjazd do Belgii

witam smile Ja często korzystam z autokarów Sindbad. Co prawda do Brukseli nie jechałam, ale do Holandii, więc po sąsiedzku wink Sprawna obsługa, z tym, że musisz się liczyć na jedną przesiadkę przy granicy polskiej. Ale..jest plus tej przesiadki: Twoje bagaże zostaną przeniesione przez obsługę tej firmy. Bilety polecam zamówić na ich stronie internetowej, bo tam dostępne są promocję: jeśli masz bilet przewoźnika np.SINDBAD-EUROBUS i SINDBAD-EUROBUS promocja, bierz z promocją - to jest ten sam autokar, ale promocyjne miejsca . I odnośnie przesiadki nie musisz się obawiać, że nie znajdziesz autokaru: pilot autokaru podaję Ci numer autokaru do którego masz się przesiąść. Na pewno się nie zgubisz wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Wyjazd do Belgii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024