Nowy kierunek studiów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Nowy kierunek studiów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Nowy kierunek studiów

Mam 23 lata obecnie i tytuł inżyniera. Moje pierwsze studia były planem B, ponieważ nie dostałam się na wymarzony kierunek. Studia te w wielu aspektach średnio mnie interesowały choć muszę przyznać, że niektóre przedmioty były bardzo ciekawe. Przez te 3,5 roku nie miałam bliżej sprecyzowanych planów co dalej. Jedyne czego nie chciałam zostawać na uczelni na studiach magisterskich. Po głowie chodziło mi przeniesienie się do innego miasta na pokrewny kierunek studiów. W międzyczasie zaczęłam interesować się inna dziedziną, która chodziła mi po głowie jeszcze w liceum. Zbliża się moment składania papierów i jestem w kropce. Czy rozpoczynać nowy kierunek studiów czy też kontynuować pierwszy. Muszę tutaj zaznaczyć, że obydwa kierunki są na jednej uczelni artystycznej i rekrutacja polega na egzaminach wstępnych.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Nowy kierunek studiów

Witaj. Wybierz ten kierunek, który Ci? interesuje i wyobra?asz sobie siebie studiuj?c go. Zastanów si?, czego Ty sama chcesz, co jest dla Ciebie wa?ne.

3

Skup się na tym kierunku, który bardziej Ci "leży"...po co masz się męczyć robiąc coś co nie do końca Cię interesuje?

4

Wybierz kierunek który czujesz i uważasz, że jest właśnie tym, czego chcesz.
Nigdy nie ciągnij niczego na siłę, nie kontynuuj tylko dlatego, że to zaczęłaś, jeśli czujesz, że to nie to.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Nowy kierunek studiów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024