Hej! Chcę sobie kupić nową torebkę. Zależy mi na tym, by była ze skóry i naprawdę dobrej jakości. Macie jakieś ciekawe propozycje? Gdzie zwykle kupujecie torebki?
Nie ma jednej uniwersalnej wersji. Wybór zależy od tego, co preferujesz na co dzień, w jakim stylu się ubierasz, czy torebka ma być duża, mieszcząca wszystko, co potrzebujesz mieć pod ręką, czy wizytowa.
Ja kupowałam już w mohito a ostatnio to nawet w firmie wojas Wszyscy zazwyczaj ją kojarzą z butami, a ja już tam kupilam z 4 torebki.. a co kolekcja to są jakieś nowe do wyboru.
W torebkę warto zainwestować, jest dodatkiem, który może naprawdę urozmaicić naszą stylizację i służyć wiele lat.
Bogatą ofertę ma zalando i jako stylistka wizerunku bardzo często wyszukuję tam torebki dla moich klientek
W torebkę warto zainwestować, jest dodatkiem, który może naprawdę urozmaicić naszą stylizację i służyć wiele lat.
Osobiście stawiam na jakość, ale nie zależy mi, aby torebka służyła przez lata, bo zwykle albo zdąży mi się znudzić, albo - jeśli jest dosyć charakterystyczna - przestaje być modna .
6 2016-08-30 21:25:01 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-08-30 21:33:14)
Jak dobrej jakości, to raczej nie w sieciówkach... Wszystkkie (albo prawie wszystkie) torebki, które kupiłam w sieciówkach zaczęły mi się po pewnym czasie kruszyć (nie wiem, jak to opisać, skaj zaczął odpadać) albo rwać. Chyba lepiej dołożyć kilka złotych więcej (chociaż te torebki sieciówkowe też nie są najtańsze) i mieć pewność, że np paski od torebki nie będą się urywać, bo zdarzały mi się i takie przykre niespodzianki. Szukam teraz torebki na jesień, znalazłam hurtownię [spam] i mam nadzieję, że uda mi się na coś zdecydować
Mi się podobają raczej klasyczne fasony. A co do kolorów to fajnie wyglada połaczenie różu i szarości.
Kupiłam sobie w końcu jakąś torebkę! I postanowiłam się Wam pochwalić.
jakoś tak się składa, że ostatnio kupuję w TKmax. Co zajrzę to jakąś torebkę wyczaję. Moje ostatnie to Betty Barclay szaro czarna, druga Emily&Noah niebiesko szara tzw.przecierka.
Kupiłam też jedną na chińskim allegro czyli aliexpress, ale totalna porażka...
Inwestując w torebkę musisz sobie odpowiedzieć na pytanie na jakie okazje ona ma być i jak się komponuje z Twoimi ciuchami. najlepiej pochodzić trochę po sklepach i szukać aż do skutku
Wg. mnie modne torebki to aktualnie Shopper Bagi, duże, pojemne i eleganckie
12 2017-01-25 22:55:54 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-01-25 22:56:43)
Wg. mnie modne torebki to aktualnie Shopper Bagi, duże, pojemne i eleganckie
Każdy oczywiście powinien kierować się własnym gustem i potrzebami, ale jeśli już o obecnej modzie mowa, to Shopper Bagi na topie były jakieś dwa, trzy sezony temu, więc nie trafiłaś.
Choć rzecz jasna rozumiem, że sklep trzeba było jakoś zareklamować .
Najlepsze torebki to torebki skórzane a gdzie kupić to nie mam pojęcia. Czasami w małych osiedlowych sklepikach można znaleźć na prawdę dobre jakościowo produkty.
annagieg napisał/a:Wg. mnie modne torebki to aktualnie Shopper Bagi, duże, pojemne i eleganckie
Każdy oczywiście powinien kierować się własnym gustem i potrzebami, ale jeśli już o obecnej modzie mowa, to Shopper Bagi na topie były jakieś dwa, trzy sezony temu, więc nie trafiłaś.
Choć rzecz jasna rozumiem, że sklep trzeba było jakoś zareklamować.
Ciekawa jestem na jakiej podstawie uważasz, że Shopperki są już niemodne od 3lat? Z moich obserwacji wynika, że kobiety w rożnym wieku najczęstszej wybierają duże "trapezowe" shopperki, dużego formatu A4. Są to dane aktualne . Wiem to z racji swojego stanowiska zawodowego ;P.
Co to stopki w moim profilu - myślę nic w tym złego żeby pochwalić się swoją pracą .
Co to stopki w moim profilu - myślę nic w tym złego żeby pochwalić się swoją pracą
.
To jest Twoja subiektywna ocena. Owszem, nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie stanowiło naruszenia Regulaminu Forum. Biorąc pod uwagę, że raz już tę stopkę usuwałam, o czym wyraźnie zostałaś poinformowana, teraz robię to po raz drugi i ostatni.
Ciekawa jestem na jakiej podstawie uważasz, że Shopperki są już niemodne od 3lat? Z moich obserwacji wynika, że kobiety w rożnym wieku najczęstszej wybierają duże "trapezowe" shopperki, dużego formatu A4. Są to dane aktualne
. Wiem to z racji swojego stanowiska zawodowego ;P.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie napisałam, że od 3 lat są niemodne, ale że - zgodnie z prawdą - ten model swoje pięć minut miał już jakiś czas temu. Dziś kupuje się go z wygody, przyzwyczajenia lub dlatego, że się go po prostu lubi. Projektanci i celebryci Shopper Bagi lansowali kilka sezonów wstecz, o czym "z racji swojego zawodowego stanowiska" powinnaś doskonale wiedzieć .
lubię modne ubrania, szczególnie lubię kupić sobię dobrą torebkę czy buty ;-) niedługo mam zamiar kupić sobie jakąś jasną na wiosnę- lato.
też mi się wydaje, że shopperki są raczej uniwersalne. Tak samo jak worki- są bardzo pakowne i idealnie się sprawdzają na codzień. Dostałam na urodziny taką z wojasa- kolor nie do końca trafiony, bo nie lubię białych torebek, ale dzięki niej nie musze chodzić z dodatkowymi siatami, więc bardzo to doceniam
jak to prezent od kogoś bliskiego, to może ma paragon i będziesz mogła sobie wymienić mnie się bardzo podobają małe torebki, wprawdzie nie są zbyt pojemne, ale pasują też na impreze. Takie jak ta np:
Śliczna jest, ale w tej cenie można mieć co najmniej 2 inne chyba, że masz plan nosić ją przez kilka lat, to wtedy jeszcze się będzie opłacało.
nie, nie da rady wymienić tej torebki, ale nic nie szkodzi poczekam na letnie wyprzedaże, wtedy może samej będzie mnie stać na torebkę w wojasie i wybiorę sobie mniejszą i w innym kolorze
dobre buty i torebki to dla mnie podstawa. Nie mam jakichś swoich ulubionych modeli i firm, liczy się jakość, no i cena.
23 2018-07-18 17:34:13 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-07-18 17:56:05)
Hej! Chcę sobie kupić nową torebkę. Zależy mi na tym, by była ze skóry i naprawdę dobrej jakości. Macie jakieś ciekawe propozycje? Gdzie zwykle kupujecie torebki?
Zajrzyj na spam(com), porządne torby skórzane znanych marek, np. polskiego producenta spam. Torby są modne, w klasycznym wydaniu więc również ponadczasowe, są ładnie wykończone i na każdą okazję. Ceny jak na skórzane produkty myślę, że powinny być akceptowalne dla większości osób.
Ja z kolei nie przywiązuję wagi do tego, aby była ze skóry, czy żeby służyła mi przez lata. Torebka to dodatek do garderoby, zmieniam je w zależności od pory roku, kolorów które noszę, nawet nastroju.. Nie cierpię torebek praktycznych, choć muszą spełniać swoje funkcje z założenia. Uwielbiam torebki nieco ekstrawaganckie, w żywych kolorach, rzucające się w oczy:)
Najpiękniejsze i najtańsze kupuję w Los Angeles, zdarzyło mi się kupić dobre, markowe torebki za kilkadziesiąt dolarów. Teraz dawno już tam nie byłam, ale można zamówić towar ze sklepu i dostarczą do domu, pocztą. W Polsce przeraża mnie monotonia, szarość torebek. Wszystkie są czarne, a potem... czarne! Jakby wszystkie Polki nosiły żałobę.
Ja lubię torebki od Milate, są wykonane ze skóry naturalnej i służą przez lata. No i są oryginalne, bo nie produkują masowej ilości jednego modelu, ale kikladziesiąt sztuk - no i szyją też na zamówienie
26 2019-02-13 15:14:52 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-02-13 22:31:58)
Teraz już nawet z torebek robią biżuterię. To jest jeden z najlepszych przykładów nieregulaminowy link. Do bardziej luksusowych broszek idealnie pasuje, bo sprawdzałam. Do sukni wieczorowych w sam raz. Bardzo fajnie, że realizują przesyłki w złotym kartoniku, więc podejrzewam, że nawet doskonały format prezentowy dla bliskiej kobiety