Nie mogę wytrzymać nerwowo z mężem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mogę wytrzymać nerwowo z mężem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie mogę wytrzymać nerwowo z mężem

Witam
Mam problem jestem w związku małżeńskim od 7 latba znamy się od 12 lat. Jest coraz gorzej. Klocimy się p byle co. Jak obrazi się na mnie to potrafi prawie 2 tygodnie nie rozmawiac ze mną. Jestem już tym wykończona. Ale poznałam faceta który mnie wysłucha przytuli ale bardzo zależy mu na sexie. Ja nie mogę sie przemoc gdyż mój mąż był moim pierwszym facetem w sexie. A po za tym po urodzeniu dziecka moje ciało wyglada fatalnie. Czasami mam ochotę iść na całość z tym facetem tylko moje ciało mnie blokuje. A zaraz po tej mysli wytzuty ma co ja wyprawiam.  Co mam robić? Jak nerwowo nie mogę wytrzymać z mężem nawet nie śpimy razem.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Nie mogę wytrzymać nerwowo z mężem

witaj kochana, mam to samo z moim mezem, jak powiem co mi n ie odpowiada albo, ze za duzo czasu poswieca swojemu hobby a mnie za malo, to tez potrafi sie nie odzywac kilka dni, niby wraca do domu na moc, ale kladzie sie na kanapie, i tez prosba czy grozba nie moge nawiazac jakiejkolwiek rozmowy,,,, wiec dobrze wiem , jak to denerwuje, co do tamtego faceta, to niech nie naciska na sex, chyba wie jaka masz sytuacje, i ze masz przeciez meza dlaej prawnie, ok wyslucha cie, ale oczekuuje wzamian zblizenia? tez nie odbrze, i nie szczerze z jego strony, ja w mojej sytyuacji nie potrafilabym spotykac sie z kims innyhm, nawet jelsi siedze calymi tygodniami sama w domu, on wraca na noc i i tak nie rozmawiamy, tpo nie mam odwagi szukac sobie pocieszyciela, daj znac jak rozwija sie sytuacja, myslisz o rozwodzie??

3 Ostatnio edytowany przez make.me.mambo (2016-05-16 21:45:27)

Rozwiąż swoje problemy z mężem lub się z nim rozstań dopiero później idź na całość z innym facetem. Przerażające, że przed seksem z nim blokuje Cię obwisłe ciało a nie sumienie czy zasady moralne.

4

Nowa1912 napisał/a:

Witam
Mam problem jestem w związku małżeńskim od 7 latba znamy się od 12 lat. Jest coraz gorzej. Klocimy się p byle co. Jak obrazi się na mnie to potrafi prawie 2 tygodnie nie rozmawiac ze mną. Jestem już tym wykończona. Ale poznałam faceta który mnie wysłucha przytuli ale bardzo zależy mu na sexie. Ja nie mogę sie przemoc gdyż mój mąż był moim pierwszym facetem w sexie. A po za tym po urodzeniu dziecka moje ciało wyglada fatalnie. Czasami mam ochotę iść na całość z tym facetem tylko moje ciało mnie blokuje. A zaraz po tej mysli wytzuty ma co ja wyprawiam.  Co mam robić? Jak nerwowo nie mogę wytrzymać z mężem nawet nie śpimy razem.

poznany facet posłucha Ciebie i przytuli bo ma ochotę na seks.
Posłuchanie Ciebie to dla niego żaden problem, bo nie mówisz mu o pretensjach do niego, ale o pretensjach do męża.

Sprawdz jak reaguje na na słowa ktore adresujesz do męża, powiedz do niego to co mówisz do męża a wtedy odejdzie mu ochota na seks, no chyba zejest  w jakiejś tragicznej potrzebie smile .
Niestety, obawiam się, że przejdzie mu również ochota na wysłuchiwanie Ciebie sad

mambo - tak, to porażające, że przed zdradą fizyczną chroni autorkę wstyd przed pokazaniem swojego nieestetycznego ciała kochankowi.....

Zresztą, myślę że to jakiś troll.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mogę wytrzymać nerwowo z mężem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024