Co jest z moim mężczyzną nie tak?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co jest z moim mężczyzną nie tak?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co jest z moim mężczyzną nie tak?!

Mianowicie chodzi o seks, jesteśmy młodzi bo on ma 19 lat ja 18. Ja od pewnego czasu jestem gotowa na swój pierwszy raz i wydaje mi się ze on też. Wiadomo zabawiamy się, ale jeśli chodzi o współżycie to nigdy. Czuję że on tego chcę, ostatnio byliśmy na imprezie, wiadomo trochę wypił i mówił mi żebym u niego została i to zrobimy  a od tamtego czasu cisza, gdy chcę go pocałować, zainicjować coś to on mnie odpycha, po alkoholu zawsze tak jest, mowi mi ci by ze mna zrobil, na trzezwo nic. PROSZĘ o pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co jest z moim mężczyzną nie tak?!

Być może On jednak nie jest gotowy? Może boi się, że nie stanie na wysokości zadania? Gdybać można dalej, ale co tak na prawdę jest przyczyną dowiesz się tylko od niego. Powiedz, że jesteś gotowa na kolejny krok i zapytaj czy On też. Czy ma jakieś obawy itd. Po alkoholu dużo osób jest "mocnych w gębie". Tym się nie sugeruj.

3

Skoro nie wie jak się do tego zabrać to poprowadź go za rączkę albo czekaj dalej..

4

Ahh po alkoholu pewnie nie myślał o konsekwencjach i obawach. Wtedy każdy jest wyluzowany i łatwo o głupotę. A jak wytrzeźwiał dotarło do niego, że to jeszcze nie ten czas. Jak dla mnie to wszystko z nim w porządku, tylko jeszcze nie czuje tego . W tych sprawach z chłopakiem lepiej ostrożnie, bo im bardziej będziesz naciskać, on będzie się czuł coraz mniej męsko, że nie potrafi sprostać twoim oczekiwaniom. A z drugiej strony będzie jeszcze bardziej go łapać strach, na myśl o pierwszym razie. Żeby w końcu każdej pieszczoty nie zaczął postrzegać, jako chęci zainicjowania zbliżenia.

5

Wyluzuj z tym i zrozum, że on nie jest jeszcze na to gotowy. Zamiast cieszyć się z jego odpowiedzialności to dla Ciebie najważniejsze jest że masz szał macicy.

6

Nie chcę tu wyjsć na jakąś starą ciotkę o zaściankowych poglądach, ale czy nie lepiej Autorko byś teraz - mając 18 lat - skupiła sie na swoim rozwoju, edukacji, przyszłości ? Moze masz przed soba mature, egzaminy, studia... Czy nie lepiej myslec o tym zamiast analizować czy cos jest "nie tak" z Twoim mężczyzna, ktory de facto jest jeszcze nastolatkiem. Serio... Po co sie tak spieszyć z tym seksem? A z Twoim chłopakiem wg mnie jest wszystko w porzadku.

7

Z facetem jest wszystko OK, tylko Ty masz problem.

Miałem podobną sytuację tylko wtedy to ja byłem gotowy na seks a moja dziewczyna jeszcze nie. Ja 18 lat ona 17. Zabawialiśmy się regularnie ale tylko ręczne robótki i nic więcej nie wspominając o seksie. W pewnym momencie przestałem ja naciskać na seks. Zrozumiałem to że nie jest gotowa. Ubrałem to w ładne słowa i jej o tym powiedziałem co ją bardzo ucieszyło, minęło kilka miesięcy i rozkręciła się jak nimfomanka, że aż czasami myślałem że nie dam rady smile
Im bardziej naciskasz tym bardziej depczesz jego męskie ego bo on nie jest gotowy. Jednak nie mów tego jemu bo to inaczej działa niż na kobiety. Poczekaj trochę, zobacz co będzie następnym razem jak wypije sobie jeśli wtedy będzie odważny to powiedź mu że chętnie ale jak będzie trzeźwy smile Może to da mu trochę do myślenia.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co jest z moim mężczyzną nie tak?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024