On chce byc moim niewolnikiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On chce byc moim niewolnikiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

Temat: On chce byc moim niewolnikiem

Mam 32 lata on 25. Moj ideał jeśli chodzi o wygląd. 190cm wzrostu, ciało modela. Itd. Gdy spojrzał na mnie pierwszy raz nogi pode mną się ugięły. Poznaliśmy się w klubie. Wymiana numerów. Po 2 tyg pierwsze spotkanie.Po spotkaniu powiedział mi, że on nie chce zaczynać nic na poważnie bo on ma przerwę w związku ze swoją dziewczyną i nie wie czego chce. I na tą chwilę szuka tylko zabawy.  Dałam mu spokój. On mi jednak nie. Cały ten czas rozmowy non stop. Jak mija mi dzień, co robię,kim jestem itd..Ciekawe, gość jest mega zabawny itd. Pierwsza randka u niego w domu. Szczerze nie chciało mi się bawić w kina itd..wypilismy duużo wina. Pocałunki. Druga randka to samo. Tyle,że wylądowaliśmy w łóżku. I jemu nie stanął tak jak być powinno więc seksu nie było. Przytulał mnie ,całował. Powiedział,że nie jest mu łatwo mieć orgazm. Jestem bardzo atrakcyjną kobietą więc pomyślałam. Rzeczywiście jest jakiś problem ale z nim. Powiedzial,że lubi bondage i tego typu sprawy.
Po 2 randce już się nie odezwał...
Po miesiącu nie dawało mi to spokoju i odezwałam się do niego ja.
Napisał mi,że on szuka specjalnego typu zabaw. I uważa, że ja nie jestem odpowiednią do tego osobą. Że nie ma dla nas przyszłości. Dlatego więcej się nie odezwał. Napisałam ok. Rozumiem. I się pożegnałam. Jednak on znów nie dawał mi spokoju. Po tygodniu rozmów zgodziłam się na kolejne spotkanie.

I dziś o godz 18 jesteśmy umówieni. Tyle, że to ma być specjalne spotkanie. Ja mam być jego panią. On moim niewolnikiem. smile chce być bity, poniżany. No limits. Jestem zestresowana heh. Ale on tak bardzo mi się podoba, że pójdę na to. W sumie może być ciekawie. Chyba gorzej czułabym się gdybym miała iść do niego jako jego dziwka. A tak nie wiem jak to nazwać. Rozmawiamy tylko o tym. Nie pyta już jak mi minął dzień. Na moje smsy odpowiada tak jest moja pani. Itd. Co o tym myślicie. Scenariusz w głowie mam jak to mam rozegrać. Zastanawiam się czy on będzie zadowolony. Ubieram najbardziej dziwkarską kieckę jaką mam. Szpilki. Mamy liny i pejcze

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On chce byc moim niewolnikiem

Wasze opinie. ?

3

Nie chcę być tylko jego dominą,chcę aby on się we mnie zakochał. Bo facet jak on. To dla mnie rzadkość, żeby tak się czuć. Za 2 godziny on będzie moja prywatną suką..

4

Troll

5

balin napisał/a:

Troll

Co to znaczy?

6

Lubiszhardcore napisał/a:
balin napisał/a:

Troll

Co to znaczy?

Przeciez nikogo nie obrazam. A jak ci sie nie podoba temat to go nie czytaj. Proste.

7

Ktoś tu się naczytał (naoglądał) Greya i wyobraźnia go ponosi, więc przyszedł na forum potrollować.

8

evalougo napisał/a:

Ktoś tu się naczytał (naoglądał) Greya i wyobraźnia go ponosi, więc przyszedł na forum potrollować.

Ale ja nikogo nie troluje. A Greya wlasnie nie ogladalam. Jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia. To nie pisz nic. Ja czekam na odpowiedzi od osob, ktore wiedzą o co chodzi.
Po to jest Forum. A Ty widocznie wolisz tematy typu. Leze jak kloda w lozku moj maz ma kochanke co na to poradzic. Heh. big_smile

Na 18 to weź już się szykuj, a nie na forum siedzisz big_smile

10

santapietruszka napisał/a:

Na 18 to weź już się szykuj, a nie na forum siedzisz big_smile

big_smile big_smile spokojnie zdążę smile

11

Heh i co my mamy napisać, nie rozumiem wink ? Dobrze się bawcie? Zostaw dewianta? Co chcesz to zrobisz, to Wasza intymna sprawa.Tyle w temacie hmm .

12 Ostatnio edytowany przez evalougo (2018-03-09 17:23:14)

A przy okazji poczytaj regulamin. Wiele ciekawych rzeczy tam piszą.

Idę ,,pokłodować".

13

evalougo napisał/a:

A przy okazji poczytaj regulamin. Wiele ciekawych rzeczy piszą.

Znalazła się, strażniczka prawa heh. Ok. Wolę jednak przeczytać tego Greya. Niż regulamin. No ale zawsze możesz być konfidentem i mnie zgłosić.

14

tajemnicza75 napisał/a:

Heh i co my mamy napisać, nie rozumiem wink ? Dobrze się bawcie? Zostaw dewianta? Co chcesz to zrobisz, to Wasza intymna sprawa.Tyle w temacie hmm .

100% osob, które tu zakladaja tematy. Pisza o prywatnych sprawach big_smile hello.

15

Najpierw kłoda, teraz konfident. Coraz lepiej.

16

W sensie przyszłaś się pochwalić?
No to brawo. Można zamknąć temat.

17

evalougo napisał/a:

Najpierw kłoda, teraz konfident. Coraz lepiej.

big_smile

18

Mam 32 lata on 25. Moj ideał jeśli chodzi o wygląd. 190cm wzrostu, ciało modela. Itd. Gdy spojrzał na mnie pierwszy raz nogi pode mną się ugięły. Poznaliśmy się w klubie. Wymiana numerów. Po 2 tyg pierwsze spotkanie.Po spotkaniu powiedział mi, że on nie chce zaczynać nic na poważnie bo on ma przerwę w związku ze swoją dziewczyną i nie wie czego chce. I na tą chwilę szuka tylko zabawy.  Dałam mu spokój. On mi jednak nie. Cały ten czas rozmowy non stop. Jak mija mi dzień, co robię,kim jestem itd..Ciekawe, gość jest mega zabawny itd. Pierwsza randka u niego w domu. Szczerze nie chciało mi się bawić w kina itd..wypilismy duużo wina. Pocałunki. Druga randka to samo. Tyle,że wylądowaliśmy w łóżku. I jemu nie stanął tak jak być powinno więc seksu nie było. Przytulał mnie ,całował. Powiedział,że nie jest mu łatwo mieć orgazm. Jestem bardzo atrakcyjną kobietą więc pomyślałam. Rzeczywiście jest jakiś problem ale z nim. Powiedzial,że lubi bondage i tego typu sprawy.
Po 2 randce już się nie odezwał...
Po miesiącu nie dawało mi to spokoju i odezwałam się do niego ja.
Napisał mi,że on szuka specjalnego typu zabaw. I uważa, że ja nie jestem odpowiednią do tego osobą. Że nie ma dla nas przyszłości. Dlatego więcej się nie odezwał. Napisałam ok. Rozumiem. I się pożegnałam. Jednak on znów nie dawał mi spokoju. Po tygodniu rozmów zgodziłam się na kolejne spotkanie.

I dziś o godz 18 jesteśmy umówieni. Tyle, że to ma być specjalne spotkanie. Ja mam być jego panią. On moim niewolnikiem. smile chce być bity, poniżany. No limits. Jestem zestresowana heh. Ale on tak bardzo mi się podoba, że pójdę na to. W sumie może być ciekawie. Chyba gorzej czułabym się gdybym miała iść do niego jako jego dziwka. A tak nie wiem jak to nazwać. Rozmawiamy tylko o tym. Nie pyta już jak mi minął dzień. Na moje smsy odpowiada tak jest moja pani. Itd. Co o tym myślicie. Scenariusz w głowie mam jak to mam rozegrać. Zastanawiam się czy on będzie zadowolony. Ubieram najbardziej dziwkarską kieckę jaką mam. Szpilki. Mamy liny i pejcze

On może będzie zadowolony. Ty nie.

19

najlepsze, ze to jest ten sam troll - szczególnie to "jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj" jest identyczne wink

i zawsze, absolutnie zawsze pytanie "a co to znaczy troll/trollowac?" : D

20

Hm..  może.

Ale temat calkiem zyciowy tongue

21 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-03-09 20:19:50)

tajemnicza75 napisał/a:

100% osob, które tu zakladaja tematy. Pisza o prywatnych sprawach big_smile hello.

Prywatna a intymna sprawa... to taka mała subtelna różnica. Poza tym piszą najczęściej z problemem, a ja tu jako takiego problemu nie widzę. Dlatego nie rozumiem o co się zasadniczo rozchodzi wink .
Jak to mawia mój mąż: chwalisz się czy żalisz? Konkretnie proszę, to łatwiej nam będzie odpisywać.

22

No ludzie mają różne fetysze i inne takie siakie. smile
Najwyraźniej poczuł, że może Tobie zaufać. Kwestia tylko taka, czy tobie takie klapsiki i poniżanie kogoś pasuje.
O ile się z Ciebie nie nabija z duchu, pokazując kolegom maile czy esemesy do ciebie o treści tak wstydliwej. wink

A czy z tego będzie miłość? Nie wiem, nic na siłę.

23

Wasze opinie. ?

Trolling... może być taka opinia?? wink

24

assassin napisał/a:

Wasze opinie. ?

Trolling... może być taka opinia?? wink

Moze

25

Dlaczego trolling? Ludzie mają różne zboczenia. Uległość u faceta się zdarza i niektórzy za co dobrze płacą.

26

marioosh666 napisał/a:

Dlaczego trolling? Ludzie mają różne zboczenia. Uległość u faceta się zdarza i niektórzy za co dobrze płacą.

Jakoś nie mają potrzeby chwalić się tym i szukać podjarki na publicznych forach. smile No chyba, że zgodnie z przysłowiową potrzebą krowy, co dużo ryczy, a mało mleka daje. smile

27

A liny i pejcze kupiłaś dzisiaj? Czy może już były w domu, gdyby przypadkiem trafił się niewolnik?

28

I jak tam chlastanko pejczykiem po pupci? Dałaś radę? wink

29

Esthere napisał/a:

I jak tam chlastanko pejczykiem po pupci? Dałaś radę? wink

Bylo bosko smile

30

_v_ napisał/a:

najlepsze, ze to jest ten sam troll - szczególnie to "jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj" jest identyczne wink

Nie wszystkie moga byc ksiezniczkami. Ktos musi klaskać jak idę. I Ty mi klaszczesz piszac takie komentarze big_smile

31

_v_ napisał/a:

Nie wszystkie moga byc ksiezniczkami. Ktos musi klaskać jak idę. I Ty mi klaszczesz piszac takie komentarze big_smile

luzik, na szczęście mało mam takich chwil w zyciu, zebym się nudzila i pisala u trolli wink
najważniejsze, ze każdego wywącham z kilometrów smile

32

_v_ napisał/a:
_v_ napisał/a:

luzik, na szczęście mało mam takich chwil w zyciu, zebym się nudzila i pisala u trolli wink
najważniejsze, ze każdego wywącham z kilometrów smile

Fajnie masz. Tym razem bije brawo ja. smile

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On chce byc moim niewolnikiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024