Nie mogę przestać myśleć o nim... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie mogę przestać myśleć o nim...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Nie mogę przestać myśleć o nim...

Witajcie...
W niedzielę zerwalismy z chlopakiem (ja 19 lat. On 21). Palił marihuanę, nie mogłam tego przełknąć. Jego towarzystwa też. Próbowałam przez 10 miesięcy to jakoś zaakceptować,  ale nie moglam. Prosiłam by przestał, obiecał. I nic. Zaraz po zerwaniu powiedziałam mojej koleżance która mieszka obok mojego chłopaka, żeby mówiła mi w razie gdyby zobaczyła coś dziwnego z nim związanego.
Wczoraj w mojej szkole odbyły się dni otwarte (prezentowanie oferty edukacyjnej dla gimnazjalistów).  I wtedy na trybunach zasiadła była dziewczyna chłopaka.. (teraz już byłego...). Gdy byli razem, to była patologia. On zakochał się w 13-latce, miał wtedy 17/18 lat. Była seksoholiczka, zdradzala go z każdym, puszczała się po kątach. Jednak faceci którzy ją znają mówią o niej że jest bardzo urocza i pociągająca. Bo ładna. Chłopak strasznie to przeżył i odkochal się. 1,5 roku później związał się ze mną, byliśmy razem 10 miesięcy (wiem, mało).  Mówił że jej nie kocha, cały związek nie mówił nic o niej, bo nie było o czym. Jego mama wyrzucala te dziewczynę z domu (gdy jeszcze byli Razem) bo wiedziała że zdradza jej syna. Wiadomo.
MOWIL MI, ZE SPOTKANIA Z NIĄ KONCZĄ SIE SEKSEM. Tak ona go traktowała. Kiedyś chcieli się pogodzić po jakieś kłótni i on liczył na rozmowę, a ta zaciągnęla go na ławke do parku, potem było całowanie i seks...
Wczoraj koleżanka napisała do mnie, że widziała jak mój Ex biega z tą dziewczyną. Umówili się na bieganie... Załamałam się. Teraz on ciągle jest aktywny na fejsie, pewnie z nią pisze... Wiem że to mój były. Ale wciąż go kocham. Gdyby nie ta marihuana... sad nie wyobrażam sobie, żeby on z nią spał. Tak mnie boli ta wizja...
Przepraszam za rozpisanie sad musiałam się wygadac sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mogę przestać myśleć o nim...

Niech biega z kim chce, niech pali co chce i niech spi z kim chce.
To jest byly.Uwolnilas sie od patologii.
I niech tak zostanie.Chociaz widze, ze u Ciebie rozum w jedna, a serce w druga strone..

3

Nie wiem co ich Teraz łączy. Nie mogę uwierzyć że wyparła mnie 16 latka. Przy czym jestem maturzystką. I nie mogę uwierzyć że po tylu swinstwach jakie mu zrobiła, jeszcze on leci z nią pobiegać...

4

verdad napisał/a:

Niech biega z kim chce, niech pali co chce i niech spi z kim chce.
To jest byly.Uwolnilas sie od patologii.
I niech tak zostanie.Chociaz widze, ze u Ciebie rozum w jedna, a serce w druga strone..

To prawda. Po prostu... Był wszystkim. Co miesiąc miałam od niego kwiaty, zawsze chciał być przy mnie. Każdy weekend razem,kiedy tylko mógł przychodził do mnie. Ta mała dziewczynka to mój koszmar. Boli mnie to, wciąż go kocham. Na fejsie siedzi non stop. Aktywny cały czas.

5

Weroniko, chcez klapsa  ?
On nie jest dla Ciebie.Wyzej siegaj.
Napisz, dlaczego on pali ? Z nudow, ma jakies problem, zeby sie uspokoic ?
On sie uczy ? Pracuje ?
Naprawde, posluchaj starszej i doswiadczonej osoby, zapomnij.Po co sie szarpiesz ?
Faktcznie, rywalka sie Tobie trafila...I to Cie boli ? Nie powinno.

6

verdad napisał/a:

Weroniko, chcez klapsa  ?
On nie jest dla Ciebie.Wyzej siegaj.
Napisz, dlaczego on pali ? Z nudow, ma jakies problem, zeby sie uspokoic ?
On sie uczy ? Pracuje ?
Naprawde, posluchaj starszej i doswiadczonej osoby, zapomnij.Po co sie szarpiesz ?
Faktcznie, rywalka sie Tobie trafila...I to Cie boli ? Nie powinno.

Nie wiem dlaczego pali. Może dlatego, że ma siostrę chora na porażenie mózgowe i on doskonale wie o tym że nie wyjedzie nigdzie daleko bo będzie musiał siedzieć całe życie przy siostrze w razie gdyby rodzice nie byli w stanie. Kiedy rodzice chcieli gdzieś wyjechać na imprezę i on też ze mną, to musieliśmy zostać z siostrą bo samej nie można jej zostawić.
On pracuje. Mówił że ma zamiar w końcu zdać maturę z matmy i gdzieś polecieć na studia. Ja chcę iść na studia. On mówił że jeśli nie uda się to będzie startował do policji albo pojedzie pracować za granicę.

7

Wiesz,że Ciebie nie kocha i nawet nigdy nie kochał. NAwet jak mu jak się tak kiedyś wydawało. Palił bo lubił bo to jest normalne a Ty mu trułaś. Ta do której wrócił jest normalna, śliczna laska nie spina się i świetny sex w dodatku to po co ma być z kimś komu przeszkadza to co jest czescia jego. Dobrze ze teraz doceniasz co stracilas, juz pewnie nigdy taki fajny koles ci sie nie trafi. Trudno mogłas doceniać jak miałaś. Teraz docenia go inna i bedzie kochał ja jak nikogo innego nigdy wczesniej, a o Tobie nawet nie bedzie pamietał ze byłas

8

jendrzej0101 napisał/a:

Wiesz,że Ciebie nie kocha i nawet nigdy nie kochał. NAwet jak mu jak się tak kiedyś wydawało. Palił bo lubił bo to jest normalne a Ty mu trułaś. Ta do której wrócił jest normalna, śliczna laska nie spina się i świetny sex w dodatku to po co ma być z kimś komu przeszkadza to co jest czescia jego. Dobrze ze teraz doceniasz co stracilas, juz pewnie nigdy taki fajny koles ci sie nie trafi. Trudno mogłas doceniać jak miałaś. Teraz docenia go inna i bedzie kochał ja jak nikogo innego nigdy wczesniej, a o Tobie nawet nie bedzie pamietał ze byłas

Hahahahaahahaha trolling poziom nieba. No chyba, że nie to współczuje.

9

Jacenty89 napisał/a:
jendrzej0101 napisał/a:

Hahahahaahahaha trolling poziom nieba. No chyba, że nie to współczuje.

Trolling. smile

10

Wy tak serio z tym trolingiem?! Bo ktoś ma odmienne zdanie, nie przytakuje i nie glaszcze to troll. Najlepiej.

11

Ale przepraszam bardzo, zdziwiło Cię to że się umówił z nią na bieganie ? Pf

Dziewczyno! Ten koleś to nie Twój poziom ! Uświadom sobie wreszcie że o nie kocha ani Ciebie, ani tej małolaty, ani żadnej innej. Chodzi tylko seeeeeeeeks ! To patologia. Pomijając ju wgl to że pali - i niewiadomo co jeszcze robi
Czas się otrząsnąć wink

12

Idź sobie zapal coś i zalicz jakąś małolatę to może wyluzujesz wink

13 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-04-28 16:37:13)

jendrzej0101 napisał/a:

Niestety z pierwszą częścią tej wypowiedzi się zgadzam.
Tak właśnie sprawa wygląda w oczach tego byłego autorki. Lubi zapalić, a ta mu truła d*pę. Tamta pewnie nie truła a do tego świetnie się bzykała. No żyć, nie umierać.
I piszę to ja - raczej przeciwniczka wszelkich dragów.
Po prostu przedstawiam sposób widzenia tego byłego chłopaka. To gówniarz (choć dla autorki pewnie dorosły, dojrzały facet smile ), któremu jeszcze nie zależy aż tak bardzo na stałym związku, za to zależy mu na własnych przyjemnościach (ostry seks, ćpanie). Gdybym coś uwielbiała a osoba z którą jestem kłóciłaby się o to ze mną i zabraniałaby mi tego - pewnie też bym chciała się rozstać.

Autorko, masz oto swoją pierwszą życiowa lekcję: nie możesz brać sobie jakiejś patoli i marzyć że ją zmienisz. Nie możesz sobie lepić drugiego człowieka jak chcesz. Wzięłaś go z jego skłonnością do dragów, więc on liczył że takiego go zaakceptujesz.

Twój ból że wygrała z Tobą jakaś 16-latka w pełni rozumiem. To musi być przykre. Ale dowodzi tylko tego jakim tępym kolesiem jest Twój ex. Z przyjemnością pewnie ją znów posuwa, choć go zdradzała.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie mogę przestać myśleć o nim...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024