Nie odzywam się do byłem już 4 tygodnie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie odzywam się do byłem już 4 tygodnie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nie odzywam się do byłem już 4 tygodnie...

Hej, Nie odzywam się do byłej juz 4 tygodnie, proponowała mi nie raz, nie dwa spotkanie, spacer a nawet wyjście na lody, Jednak ma nowego chłopaka, mnie wymieniała na inny model można powiedzieć... tak to wygląda. Jak dała propozycje spaceru to powiedziałem jej delikatnie że nie widzę sensu, gdyż nie wiem co Twój chłopak na to. i od tego czasu spokój, Czy dobrze zdobiłem? Też chcę jej pokazać, że jestem niedostępny, że straciła wartościowego faceta przez to, czy też nie odzywając się do niej, łudzę się że może jednak zatęskni i wrócimy może kiedyś do siebie...Czy według was dobrze postępuje?Czy mam zmienić na inną taktykę?Tylko jaką, zna ktoś jakąś inną taktykę czy miał podobną sytuację..?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie odzywam się do byłem już 4 tygodnie...

Proszę, kontynuuj któryś ze swoich poprzednich wątków dotyczących Twojej byłej partnerki, zamiast zakładać kolejny. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie odzywam się do byłem już 4 tygodnie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024